Усещане за Edna!

Усещане за Edna!
Снимка: netinfo

От 8 март Еdna.bg ще заживее самостоятелен живот, защото вие така пожелахте! Избрахме символично тази дата за старт, защото тя олицетворява многоликата женска природа и многобройните теми, които вълнуват Edna жена.

Edna.bg "порасна", за да се превърне в сайт за всяка Edna жена, която знае какво иска, но притежава и умението, с което да го превърне в реалност. Ще ви изненадаме с по-богато съдържание и нови ексклузивни проекти със собствен почерк.

За вас ще пишат хора, чиито дългогодишен опит е гарант за най-ценното за нас - вашето доверие!

И така - какво е новото?

Дизайнът, който е с по-дамско излъчване, за да се чувства всяка Edna жена уютно при нас, е лек, свеж и с дъх на орхидея.

На началната страница ще показваме най-новото съдържание, ще ви го поднесем с вкус и ще го разделим в отделни блокове на съответните категории.

Ще можете да създадете свой профил в сайта, който ще ви даде възможност да се абонирате за различните информационни бюлетини на Edna.bg, да запазвате в него всичко, което ви хареса - статии, рецепти, галерии и видеа, да споделите мнението си по темите, които ви вълнуват.

Във "Фото и видео галерии" можете да разглеждате специално подбрани от редакторите галерии, както и да се насладите на огромно разнообразие от видеа - забавни, полезни, любопитни.

Запазваме същите категории, като добавяме и Edna нова - "Как да" , в която ще откриете практични съвети за всяка Edna ситуация - с еднаква лекота ще можете да се погрижите за себе си и за дома.

"Колонката на" - в този уникален експеримент за българското медийно пространство ще продължавате да четете най-съкровените мисли на родните популярни лица. На осми март ще ви запознаем с новите ни автори. Той е известен музикант с харизматично излъчване, а тя - лъчезарна и естествена дама от българския телевизионен и радио ефир. Останалото ще запазим в тайна!

Дона Петкова продължава да е на "ти" със звездите. Подробните й хороскопи ще радват всички, които се интересуват от това, което ни предричат звездите.

За вас ще се осмелим да повдигнем завесата и на езотеричната система Таро. Илиана Смилянова изучава философията на картите Таро от 12 години и е ненадминат капацитет в тази област. Тя смята, че Таро ни предлага помощ, от която можем да се възползваме, стига да не я абсолютизираме и да не бъдем зависими от нея.

Секция "Вкусно" ще ви радва с ексклузивното присъствие на чаровния Лео. Той с удоволствие ще споделя с вас рецепти и експертни техники на готвене.

Екипът на Еdna.bg ще очаква вашите мнения и коментари, като всеки, който желае да даде препоръки, може да го направи тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти