Украсете дома със... сватбената си рокля

Украсете дома със... сватбената си рокля
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Домът е мястото, където всеки иска да се чувства уютно, комфортно и защитен. Обзавеждането на едно жилище може да е не само скъпо, но и изключително трудоемко занимание.

Всеки иска да има да си има местенце, което да е белязано от неговия собствен дух и вкус. По магазините се продава на практика всичко, което може някога да ви потрябва или да поискате. Или е по-правилно да подчертаем, че се продава всичко, но не и добър вкус.

Колкото и финансови възможности да имаш, ако нямаш въображение или не знаеш какво искаш, домът ти няма как да бъде уникален.

Обратното също е вярно – и с ограничен бюджет можеш да сътвориш чудеса и да създадеш уютна обстановка около себе си.
В този дух на мисли искаме да ви споделим интересната идея на една жена как да декорира дома си.

Става дума за една от участничките в предаването "Real Housewives of Beverly Hills" Адриен Малуф, на която ѝ е хрумнала идеята да сложи булчинската си рокля в рамка в дома си. Определено решението ѝ е оригинално и интересно.

Сватбената рокля е може би точно толкова важна за една жена, колкото и цялата ѝ остана сватба. Да не говорим, че никак не са малко дамите, които са си избрали модел булчинска рокля много преди да са намерили жених.

В това, разбира се, няма нищо лошо, все пак коя жена не обича да си мечтае, особено когато става въпрос за дрехи, които може да има и да се превърнат в едни от най-паметните в живота ѝ smiley

Съдбата на булчинските рокли обаче е различна.

По-често те биват прилежно прибирани в хубава кутия, която потъва в недрата на гардероба, за да бъде изкарана след години и погледната с умиление и паническата мисъл "дали мога да вляза пак в нея?!".

В последните години особена популярност набира следсватбена фотосесия „trash the dress („съсипи роклята“ –  анг. ез.), което ще рече, че ако сте искали да се снимате в морето с булчинската си рокля или пък изкачвайки планински склон с нея, това е вашето нещо.

След подобна фотосесия роклята спокойно може да бъде изхвърлена, защото е напълно съсипана.

Предаването на булчинската одежда от майка на дъщеря звучи като мила старомодна традиция и всъщност е точно такава. Все пак колко могат да кажат, че са минали под венчилото в роклите на майките си?

Затова идеята сватбената рокля да послужи вместо картина не звучи никак лошо. Така ще можете да ѝ се любувате колкото желаете, а  да си направите нещо като сватбен кът, като сложите снимки и сувенири от женитбата около роклята.

Какво мислите, дами? Допада ли ви подобна идея за разнообразяване на домашния интериор?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти