Модни тенденции при булките на пролетта

Модни тенденции при булките на пролетта
Снимка: netinfo

С пролетно вдъхновение, дизайнерите този сезон представят пъстра палитра от предложения.

Бялата рокля е на почит, присъства и цвят старо злато, а моделите са обсипани със сиянието на кристали и потрепващи цветчета.

Основните тенденции, представени в колекциите за 2014 акцентират на романтичната елегантност.

Инкрустирани камъни и кристали
Булчинската рокля е истинско бижу с блещукащите камъчета, които ѝ придават повече стил.

Вариантите са разнообразни. Можете да заложите на модел тип русалка, като в този случай дължината следва линията на тялото до коленете, а оттам се разширява до земята с надиплен тюл. Роклята е бяла, изработена от сатен, покрита богато в предната си част с камъчета.

Открит гръб във формата на пръстен
Този сезон е хит съблазнителния гръб, който е във овална форма, образувана от ефирна дантела на ръкавите, събиращи се отзад с малко копче – много елегантно и женствено решение.

Дизайнерите са почитатели на отворения гръб и акцентът в модела пада върху него.

Дълги ръкави от дантела

Освен че са актуални, дантелените ръкави придават завършен и по-загадъчен вид на тоалета. Те са подходящи за повечето модели и със своите флорални елементи носят допълнително романтично настроение на визията.

Дантела и тюл
Това класическо решение за избор на материи на булчинската рокля, сега е съчетано в многообразни силуети – А-линия, Принцеса, Русалка. Моделите са в снежно бяло или в леко загатнати нюанси на шампанско и прасковено.

Миниатюрни панделки
Изглеждат романтично и придават индивидуалност. Могат да се поставят на различни места – например на гърба, на рамото, на талията или по дължината на роклята.

Модел на няколко нива
Тази тенденция продължава да господства. Етажираните пластове материи могат да обгръщат само ханша или да се спускат чак до долу.

Илюзорно деколте
Запазва водещи позиции. Фината дантела или тюл, покриващи деколтето изглеждат изтънчено. Тюлената обвивка може да бъде декорирана с камъчета или бродерии под формата на цветя.

Златна булка
За жените, които искат да избягат от конвенционалното бяло, има добра новина – сега са актуални златистите нюанси на роклята. Бродериите могат да бъдат в актуалния тон на старинно злато.

Цветна градина
Отново роклите изглеждат подобно на пролетна градина, покрита от малки до огромни цветя, листенца и всякакви флорални мотиви.

Вижте прекрасна галерия, посветена на булките на пролетта ТУК!

***

Пролетният брой на сп. "Булка" е пълен с предизвикателства – принцеса, русалка или ефирна богиня? Лице на корицата е Мисис България 2013 Александра Феодорова, облечена в романтичен модел от дантела и златно коланче.

В новия брой на списанието ще научите какъв воал да изберете, каква е историята на жартиера, как трябва да са облечени родителите на сватбеното тържество и още полезни и любопитни съвети около Голямото събитие.

В сезона на баловете, фотосесията My secret dress code е с послание към звездата на вечерта Мис Елегантност, Лолита, Отличничка или Купонджийка – калейдоскоп от стилове и образи. 

Пролетният брой разкрива и коя е "Булка на годината" на едноименния конкурс на изданието и кои са поощрените участници - spisaniebulka.com.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти