Уебсайтът Vesti.bg празнува 14-ти рожден ден!

Vesti Вести
Снимка: Нет Инфо АД

Vesti.bg – един от най-големите и популярни новинарски сайтове в България навършва 14 години. От създаването си досега уебсайтът, част от портфолиото на медийната и технологична компания Нет Инфо, не спира да се развива, следвайки новостите в онлайн изданията, тенденциите в потреблението на дигитални новини и нарастващото значение на социалните медии в съвременния живот.

Vesti.bg поддържа баланс между актуалните, полезните и любопитните новини, интересуващи ежедневно потребителите. Във фокуса на Vesti.bg попада най-важното от политическия и обществения живот в България и по света. Иновативният подход на редакторския екип към информацията превръща сайта в една от най-предпочитаните онлайн медии у нас.

Уебсайтът предлага на потребителите актуална информация от България и света, видеоклипове, галерии, новини за технологии и популярни личности. Vesti.bg предоставя балансирано съдържание, следвайки последните тенденции в потреблението на дигитални новини и нарастващото значение на социалните медии.

Авторските материали обогатяват съдържанието с разработки в сферата на технологиите, психологията и историята. Уебсайтът не спира да вдъхновява и с рубриката „Вдъхновените“, а всяка седмица читателите могат да се потопят в рубриката на Ивайло Цветков „Фрагменти“.

Vesti.bg ще продължи да предлага първокласно новинарско съдържание, както и още материали в специалните категории. Потребителите ще могат да открият още съвети за здравословен начин на живот, лайфстайл, както и множество интервюта, видеа и галерии.

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до близо 88% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. януари 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти