Създадено за Samsung

The Framе, заради който всички отново гледаме телевизия

s
Снимка: Samsung

Не може да не сте попадали в компания, в която някой тържествено заявява „Ние вкъщи телевизия не гледаме!“ и около главата му веднага изниква огромен ореол. Шегуваме се, но не съвсем – този израз се използва масово в последните години и се е превърнал повече в мода, отколкото в нещо, отразяващо реалността. Нещо като веганството – не че толкова ни харесва да сме такива, но пък е толкова модерно, че няма как да не го кажем на всички!

Модата обаче е непостоянна и докато се усетим, е дошла 2022-ра година, а телевизорите са станали нещо много повече от прост предавател на сигнал, затова оставяме позите зад гърба си и поглеждаме напред – а там ни очаква шедьовърът на Samsung – The Frame. Някой някога беше казал, че скоростта, с която технологиите напредват, е най-висока в настоящето. Докато навремето са минавали векове между различните големи открития, сега нещата се променят много по-бързо и докато сме заети да обясняваме, че не гледаме телевизия, The Frame вече се намира в дома на най-добрия ни приятел и просто вече не върви да говорим такива неща.

s
Снимка: Samsung

„Защо? Какво пък толкова представлява този телевизор?,“ ще попитат някои от вас, докато ореолът им бавно се стопява. Ами нещо, което не сте виждали досега. По-тънък и по-умен отвсякога, този модел от лайфстайл гамата телевизори на Samsung е с двойствен характер – едновременно телевизор, когато е включен, и произведение на изкуството, когато е изключен, за да се слива перфектно с пространството около него. The Frame 2021 е с нов дизайн и с впечатляващите 46% по-плосък профил, което в точни мерки означава, че дебелината му е само 24.9 мм и той по нищо не отстъпва на истинска картина. Затова често срещана гледка е човек, който стои пред този телевизор и не може да повярва на очите си.

s
Снимка: Samsung

За да е още по-впечатляващо, като собственик на този телевизор ще можете да избирате и сменяте рамката му с такава, която пасва на настроението и стила ви, при това – всеки ден.

s
Снимка: Samsung

След това си избирате световноизвестна творба от Art Store или пък го пускате в Ambient Mode според настроението и индивидуалния ви стил. The Frame 2021 може да бъде поставен по три начина - плътно до стената като картина, на артистичен статив - триножник за по-арт въздействие или върху елегантна стойка за минималистично усещане. Впрочем стойката за ТВ шкаф е с подобрени характеристики и вече е по-висока, така че може да бъде комбинирана и със саундбар.

Чакайте да се върнем на Art Store, защото там е много интересно. В него е пълно с класически и съвременни шедьоври на изобразителното изкуство и фотографията и хипотетично може да се наложи да си вземете един ден отпуск, за да прегледате всички творби, и да изберете тези, които пасват най-добре на интериора ви. Към тях ще получите и кратка информация за творбата, която включва името ѝ и това на автора, така че когато ви дойдат гости и кажат „Оо, каква хубава картина!“, да ги погледнете като куратор в галерия и да изнесете кратка беседа за творбата.

s
Снимка: Samsung

И понеже казахме, че този телевизор е изключително умен, нека да го демонстрираме. Какво ще кажате за това, че The Frame може да регулира яркостта на екрана си спрямо светлината в помещението? А за това, че сензорът за движение разпознава присъствието ти и превръща телевизионния дисплей в произведение на изкуството , а когато излезеш от помещението – телевизорът се изключва, за да пести енергия? Да, няма какво да кажете, разбираемо е.

Малко добри думи и за пространството за съхранение на изображения – имате 6 GB, в които да пазите до 1200 снимки в UHD качество – най-накрая може да вкарате рисунките на детето си между световноизвестните творби, излъчвани по телевизора. И още – The Frame е надарен с технологията Quantum Dot, която дава 100% обем на цветовете, така че всяка картина направо да ви взима ума с красотата си.

s
Снимка: Samsung

Активният гласов усилвател (AVA) пък усеща фоновия шум в реално време, за да регулира силата и яснотата на диалога, така че да не пропускате нищо съществено. Край на крясъците „Млъкни, че нищо не чувам от тебе!!!“ - The Frame ги разбира тия неща и ще ви осигури най-подходящия звук.

s
Снимка: Samsung

The Frame, разбира се, не е единствен в семейството – той е част от серията лайфстайл телевизори Samsung, които са създадени, за да бъдат неизменна част от всекидневието ни. На тях можем да разчитаме да правят интериора още по-красив, да ни осигурят перфектни условия на работа, да бъдат част от най-якото кино и стрийминг изживяване и въобще – да прилягат на интересите и професионалните ни нужди по най-добрия възможен начин. The Frame специално е и начин да имате в дома си и изкуство, и технологии на световно ниво и то съчетани по толкова ненатрапчив начин, че дори се ще чудите как сте живели без това досега.

А, и още нещо – ако сте от хората, които мислят за природата, имайте предвид, че Samsung се развива под мотото „Going Green“. Какво означава това? Че опаковките от телевизорите се превръщат в практични елементи от интериора с няколко движения, а The Frame идва с дистанционно, което се захранва... със светлина. И слънчева, и изкуствена, а ако настъпи крайна нужда от друг тип захранване – може и през USB. Това ще предотврати отпадък в огромни количества, а именно – 99 милиона батерии ААА ще бъдат спестени на планетата за срок от 7 години само от тази иновация. Много яко, нали?

s
Снимка: Samsung

И въобще, каза ли някой в последните 10 минути „Ние вкъщи не гледаме телевизия и дори нямаме телевизор“? Май не. Като че ли вече ще чуваме обратното - „ Вкъщи гледаме телевизия и имаме телевизор – при това какъв!“ А ако някой много ви дразни с НЕгледането си на телевизия, поканете го у вас на изложба, а на изпроводяк му кажете, че тази вечер всъщност... е гледал телевизия. Ореолът сам ще изчезне!

s
Снимка: Samsung

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти