Създадено за Telenor

Свободни, независими и с богат избор

a
Снимка: iStock/Getty Images

Хубаво е да си млад и свободен във времена като сегашните, когато имаш богат избор за всяко свое действие или желание, възможностите са безкрайни и практически всичко зависи от теб.

Днес всеки има избор къде да живее, какво да учи, кога да пътува и как да се облича. Ако питаме няколко поколения назад какъв избор са имали, ще чуем – почти никакъв! За младите хора днес това е тотално неразбираемо и така и трябва да бъде, защото свободата да избираш е основно човешко право. Това се отнася както за генерални въпроси, като дом, семейство и професия, така и до по-дребни, като хобита, забавления и, разбира се, начина, по който общуваме с другите около нас.

Представяте ли си, че само допреди 50 години много хора не са имали дори домашен телефон, интернетът е бил мираж, а телеграмите, писмата и факсът са едни от най-използваните начини за комуникация? Днес е точно обратното – начините за комуникация са толкова много и достъпни, че можем да общуваме по 24 часа на ден по начин, който ни допада. Дали ще е през чатове, дали ще е по телефон, или със есемеси – изборът е изцяло наш, особено когато имаш насреща си партньор като Telenor, който знае колко ценна е свободата да избираш и я осигурява с предплатени планове, които дават пълна независимост.

a
Снимка: iStock/Getty Images

Ако сте от хората, които не обичат да се обвързват с договори за услуги, то предплатеният план на Telenor е точно за вас. Той осигурява телекомуникационни услуги, за които не се плащат месечни сметки и не се сключват дългосрочни договори. Нещо по-хубаво – всеки потребител заплаща точно толкова, колкото е преценил, че ще използва, получавайки минути за разговори или MB за сърфиране при всяко направено презареждане. Всички други услуги пък се таксуват според действащата ценова листа на телекома за предплатени услуги и пакети.

Стандартният предплатен план дава възможност да добавяте и допълнителни пакети с разнообразни услуги – повече минути за разговори, SMS-и и мобилен интернет, които могат да бъдат комбинирани по начин, който приляга на нуждите ви. Това също се случва изключително лесно – чрез услугата My Menu, достъпна след набиране на *123#.

Как действат предплатените планове?

Избирате своя стартов пакет и след това избирате дали да презаредите сметката и така да получите бонуси (зареждане за 10 лева осигурява 100 минути за разговори, 100 MB и 100 броя SMS-и), или пък да си добавите допълнителни услуги. Ако изберете второто, автоматично ще преминете на Стандартен план и няма да може да се върнете на първия, бонусен вариант. Това обаче ще ви даде нова свобода и ще можете сами да преценявате как да изглежда планът ви всеки месец, ползвайки така наречените add-ons - дали ще е с повече минути или ще е с повече SMS-и, например.

a
Снимка: iStock/Getty Images

Накратко казано – при първия вариант зареждате кредит и бонусите ви се определят автоматично, а при втория, стандартен – сами определяте плана си и  услугите в него. При всички положения – сами определяте сметките си и сте свободни да избирате как точно да комуникирате.

Предплатените планове всъщност са идеалният избор за всички млади хора, които имат динамично всекидневие и бързо сменят желанията си. Те ви дават онова, от което имате нужда като услуга, без досадни задължения, крайни срокове за плащане и нужда от съобразяване, а точно това е в основата на свободата – възможността да си независим и да упражняваш свободната си воля. Ами, пак ще го кажем – да си млад и свободен е най-якото нещо, особено когато имаш възможност и да избираш, а с Telenor тези възможности са много!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти