Създадено за Samsung

През обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra: светът, в който всеки момент е изкуство

с
Снимка: Samsung

В днешния дигитален свят да имаш смартфон със страхотна камера е толкова лесно (и приятно), че все повече разчитаме на него, за да заснемем и споделим красотата, която откриваме навсякъде.

А когато можем да се доверим на идеалния телефон за целта и добавим една смислена кауза, красивата снимка се превръща в послание.

На 7 юни Samsung България отвориха вратите на VivaCom Art Hall за изложбата „Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra“. Екипът на Edna.bg имаше удоволствието да стане част от света на Галакси и да е сред първите, които разгледаха 20 прекрасни фотографии, заснети с Galaxy S23 Ultra.

samsung eliza
Снимка: Елиза Христакиева

За събитието Samsung разчита и на 12 от най-популярните личности в дигиталното простраство. Те са само една малка част от многото потребители, които вече се влюбиха в Galaxy S23 Ultra – смартфонът, който спечели вниманието на любителите на мобилната фотография с 200-мегапикселовата камера и уникалните възможности за нощна фотография. Затова не е изненада, че флагманът бързо се превърна в основно изразно средство на членовете на #teamGalaxy.

Освен в деня на откриването на 7 юни почитателите на мобилното фотографско имаха възможност да разгледат изложбата  до 16.06 от 11:00 до 18:30 ч. и да закупят избрана от тях творба.

Авторите са някои от най-обичаните личности в интернет, сред които Александра Богданска, Калоян Димитров – Ballan, Галя Симеонова, Даниел Петканов, Гери Петкова, Звезделина Цолова и Калоян Христов (Mint.Stories), Денислав Димчев (The Boxing Antelope),Теа Минкова. Те бяха приели предизвикателството на Samsung и всеки бе изразил себе си по уникален начин през обектива на Galaxy S23 Ultra.

samsung eliza
Снимка: Елиза Христакиева

Във вечерта на откриването повечето от тях се срещнаха с гостите на събитието, а много от творбите бяха резервирани и продадени още в първите часове.

Всяка фотография в изложбата бе придружена от кратка история на автора, описваща идеята зад кадъра. Някои се бяха вдъхновили от красотата на българската природата, докато други бяха развихрили въображението си с артистични кадри, нощни сцени и автопортрети. 

Сред спиращите дъха гледки видяхме много кадри, направени сред природата, които камерата на Galaxy бе запечатала в цялото им богатство и неповторимост. От залеза над планината Витоша до пролетните полета на Дунавската равнина – изложбата предложи на посетителите щедра и впечатляваща палитра от цветове и емоции.

samsung eliza
Снимка: Елиза Христакиева

Изложбата „Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra“ не просто доказа огромните възможности на новия фотографски смартфон на Samsung, но и бе проведена с кауза.

Чрез събраните от продажбата на авторските фотографии средства ще се засадят дръвчета из цялата страна, като за целта Samsung си партнират със сайта Gorata.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти