Спечели ретро колело с My Forest и Edna.bg

Спечели ретро колело с My Forest и Edna.bg
Снимка: My Forest

Мария Николова

Екологичният и природосъобразен начин на живот отдавна вече не е чужд и по нашите географски ширини. Все повече и повече хора отговорно осъзнават необходимостта от адекватната грижа за здравето ни и поддържането на чистота в околната среда.

Съвременният човек знае добре, че натуралните съставки в продуктите, които ежедневно използваме, са важни за нашето бъдеще. Иновациите, които се правят в тази посока, целят да ни накарат да изберем свежия плод пред пълната с консерванти храна, да отидем на работа с колело, вместо да използваме колата, да третираме прането си с екологични съставки, вместо да ги обработваме с токсични. Да създаваме, вместо да разрушаваме.

Знаете ли, че вече и на българския пазар съществува перилен препарат от ново поколение, създаден с грижа за прането, човека и природата, с 35% съдържание на натурален сапун в състава си. Една еко идея с много ползи в една обща посока – чистотата.

Сега “My Forest” и Edna.bg дават възможността на 25 читатели да спечелят безплатен двуседмичен тест на праха за пране и да се убедят в качествата му в домашни условия.

Перилните продукти на “My Forest”, които ще получи всеки един от 25-те победители, ще бъдат един прах за пране “My Forest” (1,5 кг) и един омекотител “My Forest” (1 л).

За да спечелите безплатен тест на еко праха върху прането на вашето семейство и сами да се убедите в качествата му, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено “My Forest”, напишете вашите три имена, възраст (над 18г.), от кой град сте, точен адрес и актуален телефон за обратна връзка.
2.  Изпратете вашите писма до 23:59 часа на  26.09. 2014 година.

И тъй като мнението на нашите читатели, които ще тестват продукта, е от изключително значение за създателите на праха “My Forest”, всеки от тях ще трябва да нaпише впечатлението си относно качеството на изпиране, аромата, дизайна на опаковката, удовлетвореността си от препарата, след което да го изпрати към редакционния ни имейл edna@netinfocompany.bg, а след края на кампанията то ще бъде публикувано в сайта Edna.bg.

Читателите, които ще имат възможността да тестват продуктите на “My Forest”, ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени в сайта на 29.09.2014 година чрез статия.

И това не е всичко!

Един от 25-те късметлии, тествали перилния препарат и изпратили мнението си за качествата му, ще спечели и голямата награда – ретро колело. Призът ще бъде спечелен  от един от участниците на лотариен принцип.

Пожелаваме успех и късмет на всички участници в играта!

Еко прахът за пране “My Forest” очарова дамите със своята уникална формула, разработена да осигурява първокласно качество на изпирането, има високо съдържание на натурален сапун, който доказано е едно от най-ефективните средства за пране, притежава дълготраен и незабравим аромат.

Освен това, ефективното му действие се постига без употребата на агресивни към здравето на човека химикали, които могат да останат в нишките на тъканта и да предизвикат дразнение на кожата от праните дрехи. В него се влагат само хипоалергенни аромати, за да получите щадящо кожата изпиране, без да се лишавате от ароматната свежест на чистото пране.

Чистотата на дрехите не е нужно да идва за сметка на чистотата на природата. Днес перилните препарати са сред основните замърсители на най-оскъдния ресурс на Земята – водата. 90% от съставките в “My Forest” са с натурален произход, а синтетичните повърхностно активни вещества са заменени с чист натурален сапун, който не оказва вредно влияние върху околната среда, защото е нетоксичен и напълно биоразградим.

*Периодът на играта е от 08:00 ч. на 23.09.2014 г. до 23:59 ч. на 26.09.2014 г. 25 читатели ще имат възможност безплатно да тестват перилния препарат в домашни условия в период от две календарни седмици. Перилните продукти на “My Forest”, които ще получи всеки един от 25-те победители, ще бъдат 1 бр.  прах за пране “My Forest” (1,5 кг) и 1 бр. омекотител “My Forest” (1 л). Участниците, които ще спечелят двуседмичен тест на прах за пране “My Forest”, ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 10:00 часа на 29.09.2014 г. В лотарията участват читатели, изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите се обявяват на 29.09.2014 г. чрез статия в Edna.bg,  както и на официалната “Фейсбук” страница на сайта. Представители на Организатора (Нетинфо АД и FS Brands) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията, за да им дадат повече подробности относно начина на провеждане на двуседмичния перилен тест, както и мнението, което ще трябва да изпратят по имейл, непосредствено след приключването на двуседмичния тест период. Един от всички 25 участници,приключили двуседмичния тест на прах за пране “My Forest” и изпратили своите отзиви по имейл на edna@netinfocopmany.bg, ще спечели голямата награда – ретро колело. Това ще се случи чрез томбола в присъствие от жури, представляващо Организатора, в 10:00 часа на 16.10.2014 г. В лотарията участват победителите, изпратили коректно мнението си относно получените перилни продукти на “My Forest”. Името на печелившия се обявява на 16.10.2014 г. чрез статия в Edna.bg, както и на официалната “Фейсбук” страница на сайта. Мненията на участниците, тествали праха за пране “My Forest”, ще бъдат публикувани в сайта Edna.bg след приключването на кампанията и след изтеглянето на победителя за голямата награда – ретро колело. Представители на Организатора (Нетинфо АД и FS Brands) ще се свържат с него непосредствено след лотарията, за да му дадат повече подробности относно получаването на наградата. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участника да вземе своята награда, да избере нов победител.Организаторът си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, FS Brands, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти