Спечелете страхотни подаръци

Големи подаръци за малки хора
Снимка: Thinkstock

Казват, че на Коледа стават чудеса, за което не мислим да спорим, а да докажем тази теза с една доста забавна и лесна за изпълнение задача, която може да ви донесе само и единствено приятни семейни емоции и изненади под формата на подобаващи подаръци.

Всичко това обаче може да се случи, ако вашето дете участва в конкурса на NovaPlay "Мили Дядо Коледа", а ето и какво е нужно да направите, за да имате възможността да спечелите някоя от чудесните награди.

1.  До 21 декември трябва да изпратите видео с обръщение, отправено от вашия малчуган, какво желае да му донесе белобрадият старец.

2. Видеофайлът не бива да е по-голям от 100 MB и по-продължителен от 90 секунди.

3. Преди да изпратите видеожеланието, трябва да се запознаете с Общите правила на конкурса "Мили Дядо Коледа".

4. Качвайте клиповете на адрес novatv.bg/play/koleda.

5. Възрастовото ограничение за участие е 7 години, като имате право да изпратите само едно видео на вашия малчуган.

6. Победители в конкурса "Мили Дядо Коледа" ще станат три на брой деца, а условието, за да получат големите награди, е клиповете с тяхно участие да са събрали най-много Facebook харесвания в NovaPlay.

7. Най-харесваното видеопослание към Дядо Коледа ще спечели ваучер за страхотен детски подарък на стойност 300 лева, докато двама от първите му подгласници ще получат награди в размер на 200 лева.

8. Най-очакваният момент – този на обявяването на победителите, ще настъпи броени дни преди Коледа – на 21 декември, а имената на късметлиите ще бъдат публикувани отново на novatv.bg/play/koleda.

* Още информация за конкурса "Мили Дядо Коледа" следете на Facebook.com/nova.play и нека най-трогателните и оригинални детски послания спечелят сърцата ни.

Няма спор, че остроумието на най-малките е заразяващо чаровно, в което можете да се убедите още сега, докато разглеждате клиповете на някои от участниците в конкурса, качени в категорията ни "Видео".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти