София потъва в шоколад

София потъва в шоколад
Снимка: Thinkstock

Второто издание на Grand Chocolate Festival е подготвило прекрасни изненади за малки и големи шокохолици.

От 10:00 до 18:00 в София Хотел Балкан (бившия Шератон), гостите на фестивала ще могат да се насладят на над 400 уникални продукта, сред които: бирен шоколад, трюфели с ракия, пралини с розова вода, веган и суров шоколад, единственото по рода си шоколадово суши, сладоледено шоу с галактически сладолед, френски макарони с черен трюфел, с узо и бял шоколад, както и със сьомга за най-смелите.

Освен това изложението ще представи бижута уникати от шоколад, шедьоврите на чаровната Биби Копоева – сладки и нестандартни бижута-десерти, шоколадова козметика и спа терапии с шоколад.

Grand Chocolate Festival е подготвил и още приятни преживявания: изложба с шоколадови фигури, рокля в реален размер с шоколадови елементи, интересни презентации на тема „Как се прави шоколад?“, „Шоколадови бижута? Защо не!“, „Шоколадът-вкусен и полезен“, шоу-презентация с кафе и топъл шоколад от известен гръцки бариста, разказ от първо лице за това какво е да си дизайнер и то на шоколадова рокля, както и зрелищно сладко шоу от първенеца в сладкарството шеф Ради Стамболов.

Какво още? Освен, че всички посетители ще могат да закупи най-различни сладки изкушения, те ще имат възможност и да опитат познати и непознати вкусове на различните дегустации, предложени от изложителите на фестивала. А като за финал, организаторите, с любезното съдействие на Фото кинг, са подготвили и уникална по рода си фото будка, където всеки ще може да си направи снимки за спомен от събитието безплатно.

Насладете се на шоколад и сладкарски изделия от Германия, Австрия, Белгия, Швейцария, Испания и България от най-добрите в шоколатиерството и сладкарството!

Билетите за най-сладкото събитие на годината могат да се закупят онлайн, през сайта на Тикетпро, а също и от партньорските каси на разпространителя. Децата под 7-годишна възраст ще влизат безплатно. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти