София от “Един за друг”: Баща ми ме научи никога да не се отказвам!

Завършилите на второ място София и Тихомир са последните гости в официалния подкаст на “Един за друг”. Пред водещата на “Един без друг” Денислава Велкова те казаха, че не съжаляват, че са загубили финала от Михаела и Венци и посочиха кои са участниците, които са играли нечестно.

Тихомир сподели, че агитката, която е стискала палци на Михаела и Венци и се радваше на провалите на него и София, го е мотивирала да се представя по-добре. Инфлуенсърката от Харманли призна, че с Тихомир са стискали палци на Данчо и Елизабет и биха се радвали те да спечелят. Тишо, който е бивш спортист разказа, че спортната злоба го мотивира.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

София и Тихомир бяха категорични, че има двойки, които са играли мръсна игра. Въпреки това те казват, че коалициите в “Един за друг” са се получили естествено. Тихомир определи една от жените като най-голям стратег във Вилата на любовта.

Семейството сподели, че има няколко причини, поради които не са били харесвани от останалите двойки. Едната причина е, че бяха първата двойка, която прекрачи входа на Вилата на любовта. Другата причина е, че са били в една стая с Ивана и Ивайло, които бяха една от най-недолюбваните двойки.

Тихомир и София бяха категорични, че в голямата коалиция е имало бушони. Това са били Денис и Дарина, които са били прекалено добри с останалите, и още една двойка, която не са осъзнавали, че са жертви.

софия тихомир
Снимка: NOVA

Те споделиха, че много се радват на победата на Михаела и Венци. В "Един без друг” те разказаха, че последните дни във Вилата на любовта са били трудни. София сподели, че високите залози на Тихомир са били товар за нея, но са ѝ помогнали да израстен като човек.

София разказа, че е възпитана от своя баща никога да не се отказва. Това, което я мотивира е да ѝ казват, че не може да направи нещо. Това е била причината и Тихомир да е по-остър на противоречивото изпитание с бънджито.

софия тихомир
Снимка: NOVA

В “Един без друг” София разказа за работата си като полезен инфлуенсър, за участието си в Мисис България и защо кръщава вещите си вкъщи с човешки имена.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол