Създадено за A1

Смарт часовникът – удобство, функционалност и стил

жена смарт часовник
Снимка: iStock

С появата си на пазара смарт часовниците предизвикаха от една страна бурни овации от технологичните ентусиасти, но не бяха малко и скептично настроените потребители, които ги характеризираха основно като още едно устройство за получаване на нотификации. С допълнителния разцвет на технологиите обаче, смарт часовниците стават все по-мощни, по-лесни за употреба, като днес те предлагат функционалности, които преди бяха достъпни само за техните „събратя“ смартфоните и таблетите. Незабавните съобщения, видеоразговорите и мултимедийното предаване са само част от възможностите им и в наши дни смарт часовниците не са просто продължение на смартфона, а имат всички предпоставки да се превърнат в универсален личен асистент с все повече приложения. С развитието на технологиите производителите все повече започнаха да се фокусират и върху дизайна и да се оформят типично мъжки и типично дамски модели.

В месеца на дамите, обръщаме внимание на някои тенденции в света на смарт часовниците, които съчетават технологиите с ювелирното изкуство:

Всичко е в стила

часовник А1
Снимка: А1

За никого не е тайна, че съвременните тенденции в технологиите са насочени към по-стилни и изящни устройства и случаят със смарт часовниците не е по-различен. Пример за смарт часовници с елегантен дизайн са устройствата със свежи цветове като моделите на Samsung - Galaxy Watch Active – Silver и Galaxy Watch Active 2 – rose gold. Освен че са красиви и с много функционалности, през месеца на жените А1 ги предлага на особено атрактивни цени в специалната си кампания с намаления до 40%.

Моделите дават повече свобода на потребителите. Те имат възможност да избират от модели с различен размер на циферблата, в зависимост от цвета, към който се ориентират – среднощно черен, сребристо сив или пък зашеметяващият златно-розов цвят.

Всеки от смарт часовниците позволява на потребителите да съчетават разнообразие от циферблати с ефект за дълбочина и осветеност, според начина им на живот. Сред функциите дори може да се открие опция, предлагаща на потребителите да изберат подходящ циферблат, според снимка на дрехите, която те ще носят в даден ден, за да постигнат още по-съвършен външен вид. В същото време кръглият циферблат, сенките на стрелките и тиктакащият звук придават на джаджите усещане за истински традиционен часовник. Samsung Galaxy Watch позволява и персонализация при избора на каишка, а богатата гама от производителя е съобразена с предпочитанията на всеки вкус.

Личният асистент, който се грижи за здравето ви

часовник А1
Снимка: А1

Вече стана дума, че новата мисия на смарт часовниците е да се превърнат в лични асистенти, които ни познават най-добре. Въпреки че за някои тази идея може да звучи футуристично и дори плашещо, всъщност това съвсем не е така. Не само, че повечето смарт часовници имат вградени тракери за проследяване на дневните активности, умните устройства разполагат с всички предпоставки успешно да се грижат и за нашето здраве. Това е и една от причините А1 да включи моделите от серията Galaxy Active и Galaxy Active 2 на Samsung в настоящата кампания с промоционални цени. По този начин компанията дава повече възможности на своите клиенти да изберат нов аксесоар, който освен часовник ще бъде техен персонален треньор и уелнес партньор.

Смарт часовникът има възможност да следи движенията, като по този начин е необходимо потребителят да го сложи на ръката си и да започне тренировка, а след добавянето на спорта „Плуване“ към палитрата от активности, които устройството проследява автоматично, вече са на разположение седем вида предварително дефинирани упражнения, а ръчно могат да се зададат още десетки други.

В допълнение, функцията за асистент за бягане предоставя подходящи съвети в реално време. Доброто здраве изисква грижи не само за външния вид и смарт часовникът знае това – Galaxy Active 2 следи пулса и нивото на стрес, като предлага техники на дишане за по-лесно отпускане от напрежението.

Издръжливост, на която можете да разчитате

часовник А1
Снимка: А1

Не е тайна, че ежедневието на повечето хора е доста забързано и на високи обороти – работните ангажименти често могат да ни затрупат, а календарът със задачи да се препълни. Знаем, че времето повече от всякога е безценен ресурс. В такива моменти доста хора изпитват нужда от помощник, който не само би помогнал в организирането на ежедневната програма, но и би бил неотлъчно до тях. Перфектният спътник в тази ситуация е смарт часовникът Huawei GT 2. Хитовият модел, включен също сред моделите в мартенската кампания на А1, е предпочитано устройство от мнозина.

Смарт часовникът е с минималистична и изчистена визия, предлага функциите на личен асистент и треньор, но това което го прави наистина незаменим помощник е животът на батерията му. Тя осигурява безпроблемна работа на часовника денонощно с едно зареждане в продължение на 2 седмици. Huawei GT 2 е специално разработен да доставя висока оперативна производителност и изключително ниска консумация на енергия, като оптимизира автоматично батерията, за да може тя да работи максимално дълго. Революционната технология на захранване е постигната благодарение на Kirin A1 процесор, разработен от Huawei, който разполага с дизайн с двоен чип и интелигентната технология за енергийна ефективност.

Кампанията на А1 продължава до края на месец март, като компанията предлага на промоционални цени 6 модела смарт часовници с план от А1. Те са с различен стил и функции, подходящи за дами от всички възрасти и биха могли да са идеален подарък независимо от повода.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти