Сложете тези неща до леглото вечер, за да ви пазят от негативна енергия и лош късмет

до леглото
Снимка: iStock

Няма технологичен начин за измерване на енергията около нас, но всеки понякога усеща негативни влияния, от които трябва да се пази. Натрупаната отрицателна енергия може да предизвика главоболие, неразположение и тревожност, а също и привлича лош късмет и неприятности в дома.

Енергийните влияния около вас са вътрешни и външни. Те може да идват от хората и обстоятелствата, с които се заобикаляте, или може да са се зародили във вашето съзнание.

Когато енергията е отрицателна, тя може да ви изтощи, оставяйки ви неспособни да се представяте по най-добрия начин, физически и психически. Негативната енергия също така се разпространява и увеличава, така че е важно да я спрете, за да не се разрасне.

И един от начините да абсорбирате тази негативна енергия около вас е да държите определени предмети до леглото си, докато спите. Освен това има един, който категорично не трябва да поставяте срещу себе си нощем.

Някои от тези предмети са малко необичайни, докато други – направо задължителни. Открийте кои са те и как да ги използвате, за да ви пазят, в галерията:

Тези предмети ви пазят от негативна енергия и лош късмет по време на сън

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти