„(С)Хвани го, ако можеш“ - необходимата книга за всяка жена, която търси любовта

„(С)Хвани го, ако можеш“ - необходимата книга за всяка жена, която търси любовта
Снимка: netinfo

В навечерието на „Св. Валентин“ Матю Хъси – любовният гуру, който стои зад успешните връзки на звезди като Ева Лонгория и Кристина Агилера, най-сетне споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които хиляди жени си задават: Къде и как да открия истинската любов? Защо мъжът, когото харесвам, не ме забелязва и как да се случи това? Може ли да се съхрани интригата в една дълга връзка?

Със „(С)Хвани го, ако можеш“, Хъси ще помогне на всяка дама не само да „хване“ Правилния, ако това е целта, към която се стреми, но също така да разгадае мъжете – да разбере как мислят те, какво всъщност искат, как гледат на жените, взаимоотношенията, секса и обвързването.

Матю Хъси посвещава години на изучаването на човешките нагласи и отношенията между половете, провежда стотици семинари и заснема поредица от видеа с практични съвети. Британската преса дори започва да го нарича „истинския Хич“ по аналогия с едноименната романтична комедия, в която Уил Смит играе „доктор по срещите“.

В момента марката „(С)Хвани го, ако можеш“ събира под шапката си най-различни форми на презентация – от трансформиращи уикенд събития до преобразяващи любовния живот петдневни програми, провеждани по цял свят. Съдържанието на тази книга е резултат от това, което Хъси е преподавал, обмислял и усъвършенствал от началото на близо 10-годишната си кариера, през която е помогнал на над 50 000 жени да открият любовта.

Според автора намирането на мъж не е самоцелно занимание. „Смисълът е да водиш пълноценен живот и в резултат на това да си създаваш възможности, които те свързват с много хора.“ Хъси обяснява на жените цялата палитра от неща, които трябва да знаят, „въоръжава“ ги с всички инструменти, така че да срещат и привличат правилните мъже, и в крайна сметка да накарат избраника си да пожелае връзка, която ще продължи цял живот.

„Матю е гений, чиято магия трябва да бъде споделена със света. Невероятното му схващане за връзките го превръща в абсолютния любовен гуру! Тази книга е необходим наръчник за всеки, който търси любовта.“ (Ева Лонгория, актриса и продуцент)

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти