Създадено за dm

Шопинг и полезни съвети от експерти в едно? Да, при това на живо!

Шопинг и полезни съвети от експерти в едно? Да, при това на живо!
Снимка: dm

Обичате ли да прекарвате дълго време в магазините, разглеждайки и избирайки продуктите, от които имате нужда? А имате ли време да го правите, или по-скоро прехвърчате скоростно през рафтовете и накрая, когато се приберете вкъщи, установявате, че сте забравили половината от нещата, които сте искали да вземете?

Хайде да си го кажем честно – всяка жена мечтае да има достатъчно свободно време, за да се наслади – в собствената си компания – на шопинг за самата себе си. Например да разгледа внимателно всички продукти за грижа за кожата, които се предлагат в магазина, за да вземе най-правилното решение от кой от тях има нужда. Обаче това рядко е възможно по ред причини – работа, деца, извънредни задачи и всичко останало, с което е изпълнен животът ни.

Затова все по-често прибягваме до онлайн пазаруването, което ни спестява време, може да се случи в часове, в които само на нас ни е удобно, и ни осигурява спокойствието да изберем това, от което наистина се нуждаем. А ето и нещо още по-хубаво – специални онлайн шопинг събития в определени дни и часове от месеца, в които не само можете да купите каквото искате, но и да получите компетентни съвети от специалисти по определени теми.

Снимка: iStock/Getty Images

Идеята е на любимците ни от dm и представлява формат за пазаруване на живо, наречен dmLIVE, който ще се излъчва на живо ексклузивно в Моят dm-App  единствено за клиенти с регистрация в него. Точно заради тази особеност на активните хора в днешно време – липсата на време, dmLIVE е с точно определен час на излъчване два пъти месечно, в сряда, от 18 часа, така че всяка от нас да може да го предвиди отрано и да го запише в календара си.

Какво е dmLIVE?

Казано накратко – нещо, което много ще ви хареса, тъй като съчетава пазаруване на живо и индивидуално отношение под формата на полезни съвети. В dmLIVE Ви очакват разнообразни предавания по интересни теми през цялата година, с вълнуващи гости и специалисти в определени области, както и популярни инфлуенсъри, които ще правят събитията още по-колоритни.

Снимка: dm

В предаванията се представят различни продукти и брандове, както и полезна информация и съвети за приложението им в ежедневието. Успоредно с това има възможност за поръчка в реално време – както на представените продукти, така и на други от онлайн магазина на dm.

Ако по време на предаването ви хрумне въпрос или искате да направите коментар, сте добре дошли да го напишете в live чата на събитието, който се обслужва от екипа на dm България.

За всеки, който гледа dmLIVE на живо, има и подарък – талони за отстъпка в Моят dm-App, които са свързани с конкретното предаване и представяните в него продукти. Тези талони ще важат както онлайн, така и във физическите магазини на dm.

И ако все пак програмата ви в този ден и час не позволява да гледате събитието на живо, винаги можете да го направите по-късно на www.dm-drogeriemarkt.bg, където ще бъдат достъпни записи на всички изминали dmLIVE предавания. В този случай обаче талоните за отстъпка, както и възможността да се включите в чата, няма да са валидни – те са достъпни само ако гледате предаването в реално време.

Снимка: iStock/Getty Images

Информация за предстоящия dmLIVE можете да прочетете по всяко време на www.dm-drogeriemarkt.bg, както и в Моят dm-App.

А ето и програмата през март 2024 година, който ще е посветен на грижата за кожата:

  • на 13 март dmLIVE ще бъде на тема грижа за лице и тяло с продукти на dm марката Balea
  • на 27 март пък ще можете да чуете повече за серията Luminous срещу пигментни петна на бранда NIVEA

Предаванията започват точно в 18 часа, ексклузивно в Моят dm-App, който можете да изтеглите от Google Playstore или Apple Store напълно безплатно.

Запишете ги отсега в програмата си, кажете на приятелките си и заедно си подарете това време лично за вас, защото... ами просто ей така. Защото заслужавате.

Приятно гледане!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти