Седмичен хороскоп за 12-18 септември: време е да приключим с миналото

Седмичен хороскоп за 12-18 септември: време е да приключим с миналото
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 12 до 18 септември).

През тази седмица ще достигнат своята кулминация нашите чувства и преживявания, свързани с някаква ситуация.

Трудно ще бъде да вземем нещата под своя контрол, но точно сега е препоръчително да не действаме прибързано и да си дадем малко време за размисъл.

Това е седмица за приключване с миналото, за преосмисляне на стари неща и за раздяла с някои надежди и илюзии.

Не звучи много оптимистично, но нека се въоръжим с търпение – новото начало през октомври ще бъде много силно и вдъхновяващо.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Тази седмица е особено благоприятна за любовния ви живот. Ако не сте обвързани, излизайте по-често и се срещайте с хора – нищо чудно някой да привлече интереса ви. През почивните дни в любовта са възможни вълнуващи срещи и изненади, а и вие самите ще изпитвате желание да флиртувате и ще търсите компания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец 

През тази седмица душевните ви преживявания ще бъдат особено интензивни и ще ви подтикнат да обърнете поглед навътре, към вътрешния си свят, вместо да се вторачвате в случващите се събития. Дори в някои от дните да не сте в най-доброто разположение на духа си, може да се възползвате от периода, ако вместо да се депресирате, се вгледате по-дълбоко в себе си и пробвате да чуете какво се опитва да ви каже сърцето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци 

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде заето с изясняване на важни взаимоотношения. Може да е връзката с партньора ви, но не е изключено да става дума и за делови взаимоотношения, които имат важно значение за кариерата ви и за бъдещото ви професионално развитие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица е добре да бъдете по-предпазливи, ако трябва да подписвате някакъв договор – по възможност отложете, а, ако не е възможно, четете внимателно съдържанието му. Моментът обаче е много подходящ да промените условията по някаква договорка – без значение дали става дума за писмен документ или за устно споразумение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв 

През тази седмица едва ли някой или нещо може да ви спре да направите онова, което сте си наумили. Ще имате ентусиазъм за работа, ще преследвате целите, които сте си поставили, а и ще бъдете доста креативни: ще ви хрумват нови идеи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица за вас ще бъде изпълнена с емоции. Здравият разум, с който така се гордеете, ще отстъпи пред силните чувства, а учтивостта, която е ваша отличителна черта, може да бъде изместена от искреност, с която ще изненадате и околните, и самите себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Очаква ви приятна и спокойна седмица – ще бъде такава най-вече заради вашата позитивна нагласа към случващото се и заради благоразположението ви към околните. Ще установите, че по-лесно привличате онова, което ви е нужно, независимо дали става дума за внимание, пари или подкрепа.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион 

През тази седмица преживяванията ви ще зависят най-вече от това за какво ще решите да изразходвате силите си. Ако използвате енергията си, за да поддържате на всяка цена създала се преди ситуация, която не ви носи нищо добро, единствено защото сте свикнали с нея или защото сте си навили на пръста, че искате точно това, нищо чудно да изпуснете шанса си да извършите положителна промяна.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец 

През тази седмица ще ви бъде от полза, ако забавите малко темпото, наблюдавате случващото се във външния свят и анализирате душевните си преживявания. Тези наблюдения ще ви помогнат да си направите равносметка и да разберете какво сте постигнали и какво – не. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

В началото на тази седмица все още ще се чувствате напрегнати и някои хора все така ще ви дразнят. Не всички сред вас ще го показвате, но лесно ще излизате от равновесие – дори да се опитате да скриете това от околните, най-близките ще разберат, а и себе си не бихте могли да излъжете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще започне за вас спокойно. В понеделник е по-добре да не храните кой знае какви очаквания и да намалите активността си колкото е възможно повече – вероятно няма да имате кой знае колко енергия или пък всичко ще се случва по-бавно отколкото ви се иска.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Предстои ви наситена с много емоции седмица, в която ще трябва да се разделите с нещо от миналото. Това може да е „нещо“ конкретно, например връзка или служебен ангажимент, но е възможно и да става въпрос за някакви ваши надежди, очаквания и намерения, които просто няма как да бъдат реализирани, тъй като не съответстват на реалността. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти