Седмичен хороскоп 29 август - 4 септември - очакват ни изненадващи събития

Седмичен хороскоп 29 август - 4 септември - очакват ни изненадващи събития
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 29 август до 4 септември).

През тази седмица може да се случат изненадващи събития, които да изиграят важна роля за това в каква посока ще продължим да се развиваме в бъдеще в личен или в служебен план.

Тъй като рискът да реагираме под влияние на моментно умопомрачение или заблуди е голям, най-добре е все пак да не правим нищо прибързано и да отложим малко новите начинания и да не си правим категорични изводи.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица по-добре не започвайте нищо ново, особено ако става дума за дългосрочни проекти и важни инициативи. Направите ли го, има вероятност работата да зацикли, плановете ви да не се развият във времето или просто да прибързате и да сгрешите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Вие сте от хората, които по всяка вероятност ще се справите добре с предизвикателствата през тази седмица, тъй като основното изискване през периода е да се действа търпеливо и предпазливо, а вие сте известни сред всички зодиакални знаци с тези свои качества.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

За повечето от вас изминалите седмица-две не бяха от най-леките, особено що се отнася до сферата на връзките и взаимоотношенията. Мислите и емоциите, които преобладаваха тогава, ще продължават да ви занимават и през тази седмица, като е възможно сега да изпитате усещане за неотложност – например че трябва да направите нещо, да промените нещо или да откриете окончателно решение на проблем.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица предизвикателството пред вас ще бъде да успеете да направите разлика между реалността и картините, които рисува въображението ви. Има доста голяма вероятност нечие поведение да ви заблуди и да започнете да си мислите неща, които всъщност не отговарят на истината.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През тази седмица е напълно нормално тонусът ви е да понижен и да ви липсва желание за срещи и забавления. Не страдайте от това и използвайте периода, за да останете по-дълго време у дома и да се погрижите за неща, които обикновено отлагате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица ще бъде особено значима за вашия знак – за едни ще донесе промени, други ще осъзнаете нещо и ще стигнете до интересни разкрития, а трети ще обмислите важно решение. Събитията и преживяванията през следващите дни ще отекват дни, седмици, и дори месеци напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица има вероятност да приключите нещо старо, за да успеете в бъдеще да се посветите на нещо ново. Не е задължително обаче вие да сте инициатори на тези процеси – може събитията да ви изненадат и пред вас да няма друг избор, освен да ги приемете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица реакциите ви ще бъдат толкова непредвидими, че нищо чудно да изненадате и самите себе си. Ако сте по-сдържани, може сега да го ударите на чувства; ако сте тихи и кротки – да реагирате по-бурно. Стаени чувства ще излязат наяве и ще ви завладеят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица би било добре да си припомните, че преди нещата да се оправят, те се объркват. Всъщност, пред вас се открива нов път с нови възможности, но е твърде вероятно те все още да остават скрити и да се разгърнат в течение на следващите седмици.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица вашата склонност да планирате и да организирате всекидневните дейности може да ви бъде от полза, но е възможно и да ви навреди. Ключът е да прецените кое зависи от вас и се поддава на планиране и какво не е във ваша власт – и ще трябва да се примирите с това.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

За доста зодиакални знаци тази седмица ще бъде изпълнена с предизвикателства, но вие като че ли ще избегнете трудните ситуации. Дори да изпитате известен дискомфорт или да се наложи да се адаптирате към някаква промяна, като цяло ще запазвате самообладание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица може да бъде малко по-трудна за вас, защото наяве ще излязат някои слаби места – на характера ви, на връзката ви, дори и на плановете ви за бъдещето. Не е изключено при някои от вас да се появят здравословни проблеми, тъй като имунитетът ви ще бъде по-слаб.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти