Робърт Де Ниро на война с внуците; летният рай на Джон Леджънд и още (Плейлистът на Edna #29)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Лятна мечта

“Wild” (съвместно с Гари Кларк Джуниър) е новият чувствен сингъл от излезлия през юни албум на Джон Леджънд “Bigger Love” и бележи поредния клип, в който участва съпругата на певеца Криси Тейгън. Този път случаят е по-специален – освен че видеото включва и двете им деца Луна и Майлс, с него двойката избра да сподели новината за третата бременност на модела. Порасналото ѝ коремче е черешката върху романтичната торта, сервирана с идилични кадри край океанския бряг.

Балада за боеца

Новият игрална продукция на „Дисни“ се забави с премиерата си заради пандемията, но от компанията наскоро взеха решение, че „Мулан“ ще тръгне първо в платформата Disney+ в началото на септември. У нас остава лентата да пристигне на голям екран от 11 септември, а междувременно слушаме мощните вокали на Кристина Агилера, чиято песен към филма вече си има свой официален клип. Кадрите на “Loyal Brave True” са семпли, но ефектни с изпълнителката на преден план, облечена в рокля на Iris Van Herpen, и преобладаващ червен цвят на екрана.

Неон и конфети

След краткосвирещия си албум “She Is Coming” Майли Сайръс планираше издаването на още две EP-та, с които да оформи трилогия. С излизането на новия ѝ сингъл “Midnight Sky” певицата се раздели с идеята за останалите два, които ще бъдат заменени от само един албум, но пълносвирещ. Парчето е първото от бъдещата колекция, която изпълнителката не предвижда да реализира скоро, но ако съдим по песента, ще бъде обещаваща. Звученето на “Midnight Sky” е вдъхновено от музикални икони като Стиви Никс, Деби Хари и Джоан Джет, а клипът е режисьорски дебют за Майли.

КИНО

Между добро и зло

Новата суперпродукция на Netflix се казва “The Devil All The Time” и привлече внимание със съзвездието в актьорския списък, който можем да видим в действие от средата на септември в платформата. Сюжетът ни пренася в малко градче в Охайо, където проследява личните морални битки на няколко негови жители в продължение на две десетилетия. Сред мрачните герои са ветеран от войната (Бил Скарсгард) и неговият син (Том Холанд), необичаен проповедник (Робърт Патинсън), двойка с мрачни тайни (Райли Кио и Джейсън Кларк) и покварен шериф (Себастиан Стан).

Да загубиш себе си

Трилърът “Lost Girls & Love Hotels” разказва за младата канадка Маргарет, която избира Токио за свой дом, опитвайки се да забрави миналото си. През деня тя преподава английски, а вечер се отдава на алкохол и други пороци в градската джунгла. Така тя се запознава с очарователния Казу, който е член на Якуза, а любовната им история може да я спаси от самотата, но и да унищожи момичето. В ролята на главната героиня влиза Александра Дадарио.

Семейни войни

Последно го гледахме в „Ирландецът“, но през октомври предстои да видим Робърт Де Ниро в различна светлина. В комедията „Войната с дядо“ той е Ед – възрастен мъж, който по настояване на своята дъщеря се премества в нейния дом, където живеят и двете ѝ деца. Когато обаче Питър е принуден да отстъпи своята стая на дядо си, момчето решава да саботира Ед, надявайки се той да си тръгне. В трейлъра виждаме още Ума Търман като екранната дъщеря на Де Ниро, както и Джейн Сиймор и Кристофър Уокън в неговия вражески лагер.

ОЩЕ

Треска за мода

Септемврийските броеве на световните модни издания са най-важните в годината, а при настоящите условия списанията са принудени да измислят нови начини за организиране на снимки. Употребата на дронове е един от тях, но тук от InStyle го избират не като предпазна мярка по време на коронавирус, а за улавяне на моменти от фотосесията на Зендея, която е лицето от новата корица на изданието. В подготовката ѝ участва изцяло чернокож екип – както асистенти и фотографи, така и дизайнери и бижутери, с чиито произведения е облечена актрисата.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти