Създадено за Nivea

Ритуал и грижа: Как да почистим кожата си без да я нараняваме

Ритуал и грижа: Как да почистим кожата си без да я нараняваме
Снимка: iStock/Getty Images

Какви емоции предизвиква у вас нуждата от ежедневното почистване на лицето? Като досадно задължение ли го приемате или като ритуал за красота, от който никой и нищо не може да ви отклони?

Дори да сте посочили първия вариант, имаме добра новина - досадното задължение скоро ще се превърне в един от най-приятните моменти от деня ви. А пък ако сте от вторите - новината отново е добра, защото на сцената се появи нов продукт, който да извиси ритуала по почистване на кожата на още по-високо ниво.

Но първо, нека създадем атмосфера…

Снимка: iStock/Getty Images

Време за мен

Махането на грима вечер е като официалния край на работния ден. Момент, след който оставаме наистина себе си и със себе си, с най-близките си хора и можем да се отпуснем.

Колкото и да сте изморени, колкото и други задача да имате вечер вкъщи, не се лишавайте от тези няколко минути на нежна грижа за лицето ви и за самите вас. Имаме нужда от това.

Снимка: iStock/Getty Images

Нежна грижа

За да е този момент на почистване на лицето наистина грижовен, а не да се налага да търкате така, сякаш миете прозорци, имате нужда от добър партньор. А кой може да е по-добър в нежната грижа от Nivea?

Новите им 5 вида мицеларна вода с аминокиселини са вече тук и са достойни да бъдат включени в ритуала ни за красота.

Стоп, без търкане!

Когато говорим за очи, последното нещо, което искаме за себе си, е кожата около тях да е набръчкана, увиснала и вяла. А точно това си причиняваме с настоятелното търкане с кръгообразни движения за махане на спиралата.

Това вече не е нужно, защото 5-те нови мицеларни води на Nivea свалят всички остатъци без грим само с нежни движения и така щадят очите лицето ви.

Снимка: Nivea

5 е по-добре от 1

Вероятно е чудите вече защо 5 различни мицеларни води и защо с аминокиселини. Е, представяме ви изчерпателен списък с всичко важно за всеки от новите грижовни продукти:

За нежна и чувствителна кожа - мицеларна вода Nivea с лилав етикет (Micellar Water SOOTHING)

Снимка: Nivea

Ако кожата ти е лесно раздразнима, избери мицеларната вода за чувствителна кожа, формулирана с нежни аминокиселини и почистващи, но щадящи кожата съставки. Премахва грима по-ефективно от всякога, успокоява и хидратира кожата, без да оставя следи.

За освежаващ ефект на нормалната кожа - мицеларна вода Nivea със син етикет (Micellar Water REFRESHING)

Снимка: Nivea

Новата мицеларна вода NIVEA за нормална кожа вече е обогатена с иновативен комплекс от аминокиселини, който прави процеса на почистване на лицето супер нежен и ефективен. Премахва добре грима, почиства порите и освежава тена.

За ребалансиране на мазната кожа - мицеларна вода Nivea със зелен етикет (Micellar Water PURIFYING)

Снимка: Nivea

С формулата с иновативния комплекс от аминокиселини в новата мицеларна вода на NIVEA за комбинирана кожа, порите ще бъдат внимателно отпушени, излишният себум ще бъде отстранен и Т-зоната ще бъде старателно почистена в дълбочина. За чиста, матирана и детоксикирана кожа, с до 100% премахнати следи от грим.

За енергизиране на всеки тип кожа - мицеларната вода Nivea с оранжев етикет (Micellar Water ENERGISING)

Снимка: Nivea

Формулата е обогатена с комплекс от аминокиселини и 3 вида антиоксиданти - витамин С, витамин В3, екстракт от червена боровинка и почистващи мицели. Ефективно премахва грима, замърсяванията и излишния себум само с няколко леки движения, които не изискват търкане или изплакване.

За сваляне на водоустойчив грим без търкане - мицеларната вода Nivea с черен етикет (Micellar Water WATERPROOF EXPERT)

Снимка: Nivea

Мицели, аминокиселини и екстракт от черен чай ще почистят нежно и най-упорития грим, без да жертвате крехката си кожа. Премахва ефективно водоустойчивия грим, почиства порите в дълбочина, предпазва миглите и се грижи за тях, без да оставя остатъци или да омазнява излишно кожата.

Винаги кръг, никога не търкаш

Това е мантрата на нашия ритуал за почистване с Nivea - правиш кръгови движения с напоено тампонче с мицеларна вода и никога не търкаш лицето, устните или очите си.

Не се лишавай от тези 5 минутки време за теб всяка вечер. И душата, и кожата ти ще ти се отблагодарят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти