Решили сте да пътувате през уикенда? Ето какво време ни очаква от четвъртък

есен листа дърво
Снимка: Thinkstock

Във вторник и сряда  ще има превалявания, придружени с гръмотевици, на места в западната и централната част на страната. В края на тази и в началото на следващата седмица обаче ще се радваме на слънчево време, сочи средносрочната прогноза за времето, базирана на компютърни модели и представена в "Дарик кафе".
 
В сряда на много места ще превали и прегърми. Температурите ще се понижат особено по високите полета на Западна България, където в отделни райони през деня ще бъдат между 22 и 24 градуса.

В четвъртък - 6 септември, също е възможно да има превалявания на места. В четвъртък срещу петък център на ниско атмосферно налягане над морето ще оказва влияние на времето в източните части на страната и там е възможно да има повече облаци.

В петък, както и през почивните дни и в понеделник следващата седмица времето ще бъде предимно слънчево. Температурите ще се повишат и ще бъдат в границите между 27 и 32 градуса. И в събота и неделя на отделни места в планинските райони също е възможно да има превалявания.

През следващата седмица времето ще е динамично. Във вторник и сряда е възможно да има превалявания, както и към края на седмицата - 14 и 15 септември. Температурите ще бъдат в рамките на обичайните за това време на годината.

Повече подробности за времето можете да научите от Sinoptik.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти