Създадено за Lilly Drogerie

Разкрасете се и засияйте за пролетта – топ предложения, които да добавите към козметичната си рутина

Разкрасете се и засияйте за пролетта – топ предложения, които да добавите към козметичната си рутина
Снимка: iStock/Getty Images

Пролетта настъпи и ни изненада с по-скоро коледно, отколкото топличко време. Ние обаче гледаме положително на живота и използваме момента да се поглезим и да обърнем малко повече внимание на себе си, така че да бъдем неотразими за предстоящите празници и през цялото лято.

За щастие, от любимите ни Lilly Drogerie също не останаха назад с изненадите, само че в позитивен аспект. През април и май те ще възнаградят своите лоялни клиенти с цели 40% отстъпка на артикули за здраве и красота, които според нас абсолютно всяка дама трябва да притежава. Те са толкова красиви, удобни и практични, че ги искаме всичките!

NUFACE MINI електрически уред за тонизиране кожата на лицето 

д
Снимка: Lilly Drogerie

Представете си как се наслаждавате на процедури вкъщи от дивана или пък от леглото, без да се налага да съобразявате графика си с когото и да е. Този компактен помощник тонизира, повдига, контурира лицето, докато едновременно намалява фините линии и бръчките, активно стимулирайки производството на колаген и еластин във вашата кожа. NUFACE се фокусира върху естествения лифтинг на лицето чрез своята микроток технология, която е изцяло насочена към сърцевината на процеса на стареене и, разбира се – най-добрата ваша версия.

Styprlo комплект за почистване и сушене на четки за грим 

Снимка: Lilly Drogerie

Много често малките пъпчици по лицето при активно гримиращите се дами се дължат на нередовното почистване на четките, с които боравят. Затова и чистите четки за грим са ключови за добрата грижа за кожата. Отлично знаем обаче, че тази процедура ни коства време или пък просто я забравяме.

И този проблем е решен! Уредът за почистване и сушене на четки ще ви отнеме не повече от 30 ценни секунди, които може да бъдат ключови във вашето ежедневие. Той активно премахва замърсяването, петната и бактериите, натрупани по четките, без значение от тяхната големина или форма, нито пък от натрупаната текстура по тях. А най-хубавото е, че може да използвате четките си веднага след като се погрижите за тях. Добре дошла, здрава и красива кожа!

STYLPRO Хладилник за съхранение на козметични продукти 

Снимка: Lilly Drogerie

Нека се погрижим за любимите си продукти така, както те се грижат за нас. Мечтали ли сте си за мини хладилниче, в което да съхранявате своята козметика? Е, сега може да го имате, при това на супер цена! Благодарение на него продуктите ви се съхраняват за дълго време, бивайки предпазени от влиянието на външните фактори и околната среда. А пък извън него домът ви изглежда по-подреден и елегантен заради модерния, минималистичен и светъл дизайн на хладилника.

Може да регулирате температурата в него до 20°c под стайната или пък да загрее до 45°c, за да запазите който и да е от вашите любимци. А най-хубавата част – 4-литровият му обем позволява място за всички!

Тези и още много практични находки за красота ще откриете в любимата си Lilly Drogerie. Акцията е валидна от 1-ви април до 31-ви май 2023 г. и е само за лоялни клиенти след регистрация. Ако винаги сте искали карта, но по една или друга причина сте отлагали, сега е моментът – находките определено си заслужават!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти