Разхлаждащи лятото глезотийки

Разхлаждащи лятото глезотийки
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Лятото е в разгара си!

Вместо да се оплакваме от жегите, нека се наслаждаваме максимално на сезона, тъй като зимата иде и с носталгия ще си спомняме за дългите слънчеви дни и топлите летни нощи.

Заради жежките температури мнозина предпочитат да мързелуват някъде на климатик и да избягват максимално излизането на открито или физическите активности.

Факт е, че трябва да се пазим от слънчеви изгаряния, топлинен удар или дехидратация, но това не трябва да се превръща в бойкот на лятото.

През този сезон има редица страхотни забавления и хобита, на които можете да се отдадете, като ходенето на море или планина са само малка част от тях.

Отделно на това лятното меню е изключително разнообразно, диетично и ароматно. Пресните плодове и зеленчуци са в изобилие и трябва да се възползваме от всички тях, за да трупа така важните за здравето и красотата ни витамини и минерали.

От друга страна винаги можете да се разхлаждате със студени коктейли.

Не е нужно те да са алкохолни, безалкохолните летни напитки са прекрасен начин да повишите тонуса и градуса на веселието за сметка на горещините и потенето.

Предлагаме ви да видите селекция на най-добрите рецепти за коктейли, които сме ви давали до момента – разгледайте го в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти