Притча: Вселената знае нашия адрес

жена магия
Снимка: Istock

Вселената има много и  невероятни методи  да  събира хората един с друг. В търсене на подходящ дом, работа или партньор в живота, мнозина тръгват на  дълги пътешествия. А в същото време зад кулисите на световната сцена работи Този, който създава идеални за нас връзки.

Случайни събития няма. Съвпаденията – това са вълшебни събития, чийто създател е Бог, който не иска да се покаже. В Плановете на Бог случаят не  играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ви – е резултат от вашите намерения и замисли.

Случайни събития не се случват!

„Случаят – това е псевдоним на Бога, когато той не иска да се подпише със своето име“

Когато се стремите да изпълните желанията на сърцето си, знайте, че на Вселената са и известни всичките ви намерения. Тя  организира събитията в живота ви.

Бог има вашия адрес и всяко ваше  решително намерение се вписва в Голямата Му книга. Направете  сами  всичко, което е по силите ви, без напрежение и суета, а детайлите и  подробностите оставете за Небесния Център.

Когато човек прави всичко възможно за да реализира намеренията си, а след това разчита на помощта на разумните Невидими сили, се случват Велики събития.

Молете се, планирайте, настройвайте се и правете всичко,  каквото можете.  А след това оставете всичко да протича по своя естествен начин – способността ви да правите това е  толкова важна, колкото и молитвата.

Всеки човек, когото ще срещнете по пътя си – това актьор в сценария, написан от вас.

Вашата грижа е  само  една –  непрекъснато да подобрявате  сценария, за да може филмът да се получи по-добре. Отговорността за режисурата на вашия филм е само ваша.

Колкото се може повече чудеса да ви спохождат! Доверете се на Бога!

8 истини на Буда, с които да се научите да контролирате съдбата си

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти