Преобрази жизнената си сила с това нумерологично изчисление

нумерология
Снимка: iStock, Unsplash

Всеки от нас достига момент в живота си, в който натрупания опит им дава силата, която се е крила под кожата им през цялото време. В много общества това се нарича зрялост: тя идва с удобство в това, което сме, което умеем, и което правим. С напредването на времето ставаме все по-близки със себе си и целите си.

Числото на зрелостта в нумерологията има за цел да ви помогне да разберете по-добре себе си в по-късните си години. Ако сте честни със себе си и вътрешният ви свят е хармоничен, ще разберете ясно основната си цел, ще оцените времето си и ще подредите приоритетите си. Вътрешната зрялост е източник на интелект, разбиране и ясен поглед върху живота.

Числото на зрелостта ви показва възможностите, желанията и шансовете, които ще имате в периода от 30 до 40-годишна възраст, като след 40  влиянието на това число постепенно ще се засилва. По-дълбоко влияние може да изпитате непосредствено след 35-годишна възраст. То включва по-добро разбиране на себе си, честност и пълно себеприемане, които в съчетание с опита ще изиграят важна роля в живота ви.

За да разберете кое е вашето, трябва да съберете Числото на житейския си път и Числото на експресивността.

Към изчислението на Числото на житейския път >>>>

Към изчислението на Числото на експресивността >>>>

След това намалете резултата, докато стане едноцифрено число. Например, ако Числото на Житейският ви път е 9, а на експресиовността е 5, изчислението ще се получи по този начин:

9 + 5 = 14

14 = 5

Интересна част от Числото на зрялост е и това, че понякога то е в хармония с нумерологичния ви профил, а понякога - не толкова. Възможно е да усетите търкане между това, което сте в момента и това, което зрелостта ви подготвя.

Така че може да има или лекота или търкания, които можете да изпитате, ако имате противоречиви енергии. Като имате предвид това, можете да продължите в галерията, за да разберете какво означава вашето Число на зрелостта и как да разберете дали цикълът му е започнал за вас.

Числото на зрелостта: как да използваме силата му

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти