Предсказанията на Ванга за 2018 година

Предсказанията на Ванга за 2018 година
Снимка: Thinkstock

Журналисти от британския вестник „Сън” припомниха предсказанията на прочутата българска пророчица Ванга за 2018 г. - събития, които може да променят из основи световния ред.

Легендарната ясновидка е предполагала, че Китай през 2018 г. ще стане следващата супердържава, която ще измести САЩ. Според изданието има определени предпоставки това да се случи. Ако през 1979 г. делът на КНР в световната икономика е бил 4,1%, то през 2015 г. този показател е станал 15,6% и продължава да расте. В същото време делът на САЩ постоянно намалява и през 2015 г. е бил само 16,7%.

Снимка: Thinkstock

Освен това Ванга е предполагала, че човечеството ще може да добива някаква "нова форма на енергия" на Венера. Но на този етап никакви подобни мисии към Венера не са планирани и това пророчество едва ли ще се сбъдне, пише изданието.

Баба Ванга е смятана за най-голямата ясновидка на времето си. Преди смъртта си през 1996 г. българската пророчица прави предсказания за докъм 5079-а - годината, в която според нея трябва да очакваме края на света, припомни наскоро и "Хъфингтън поуст".

Изданието акцентира върху това, че някои от предсказанията й са се оказали верни. Например това, че 44-тият американски президент ще е афроамериканец - прогноза, която Ванга е направила много години преди Барак Обама да спечели през 2009 г. президентските избори в САЩ.

Снимка: Thinkstock

Още през 1989 г. Ванга предупреждава за терористичните нападения от 11 септември 2001 г. Твърди се, че освен това тя е предсказала Брекзита и възхода на т.нар. Ислямска държава.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти