Полъх на лято: "All inclusive"- новият комедиен сериал по NOVA

До астрономическата пролет има още два месеца, но ние вече се настройваме на лятна вълна. Причината е новият сериал  „All Inclusive“, който скоро тръгва в ефира на NOVA и ще ни пренесе на морския бряг.

В студиото на „Събуди се” продуцентът Краси Ванков и актрисата Софи Маринкова разват подробности за това уникално изживяване.

„Много е хубаво в началото на пролетния сезон да започнем с очакването за море много по-рано тази година. Изключително емоционално е преживяването по направата на този сериал. Вложили сме всичките си чувства в това да създадем много свежа комедия, чиста, с носталгичен спомен за старите български филми, но с новите изразни средства и новата проблематика на обществото”, разказа Краси Ванков.

all inclusive
Снимка: NOVA

„Опитахме се да погледнем в този сериал на любовта през всичките възрасти. И това е нещо, което вярвам, че трябва хората да оценят. В най-искрената детска възраст как се развиват едни любовни отношения между много сладки момичета и момчета, с детските банди на морето от едно време, които съм сигурен, че всички помнят. Как се случва първата младежка любов на морето. Какви са семейните отношения и любовта, къде малко позабравена, къде преоткрита през летните емоции. Не сме забравили и любовта в третата възраст. При всички положения всеки ще открие нещо от себе си в сюжета”, допълни продуцентът.

all inclusive
Снимка: NOVA

„Тъщата живее заедно с моята героиня. Ние с моя съпруг имаме дете, искаме уединение, но аз се чувствам между чука и наковалнята – между съпруга си и майка си, което се случва много често в живота. Но ние сме щастливо женени и ще намерим решение”, издава актрисата София Маринкова.

Още интересни подробности за новия сериал „All Inclusive” можете да видите в цялото видео от „Събуди се”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти