Певицата Рут със стилен концерт

Певицата Рут със стилен концерт
Снимка: netinfo

Виртуозни имена от международната музикална сцена ще свирят с българската изпълнителка и автор в Edna.bg Рут Колева на представянето на последния ѝ албум, озаглавен "RUTH".

Концертът ще се състои на 25 октомври от 20,00 часа в Централния военен клуб в София, а заедно с червенокосата певица на сцената ще се изявят Michelle Oudeman – беквокали, Sietske Morsch – беквокали (работила с Джордж Клинтън, Анук, Postman), Rick Van Wort – барабани, Kasper Kalf – бас, Vincent Helbers – кийборди и ефекти, Remi Lauw – китара, Han Litz – флейта (музикант от Амстердам, експериментиращ с джаз и клубна музика, свирил с култовите "Jazzanova", "Zuco 103", Луи Вега и др.).

Песните в новия проект на Рут са записани в Холандия и мастерирани в САЩ, а в някои от траковете участват беквокалистката Шарлийн Хектър, работила с Емили Санде, барабанистът Ричард Спейвън, свирил в албумите на Хосе Джеймс, както и много музиканти от амстердамските джаз среди.

Албумът "RUTH" тръгва от София с надеждата да обиколи колкото се може повече държави и да покаже на света модерното лице на българската музика.

Билетите за премиерата на новия албум на Рут са достъпни тук, тук и тук.

* Официалният видеоклип към една от актуалните песни на Рут "Виждам те".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти