Създадено за NIVEA

Отвъд всякакви граници: Открий пътя към по-здрава и хидратирана кожа

жени крем кожа
Снимка: iStock

Какво взимате с вас, когато сте на път, дами? Вероятно едно от най-важните неща в списъка ви е козметичната ви чантичка или несесера с най-важните ви принадлежности. Защото не се чувстваме себе си без нашите малки ритуали за здраве и красота и защото грижата за кожата трябва да ни съпътства където и да сме - на плажа, в планината, заобиколени от шума на големия град.

Отдаваме се на приключения и незабравими преживявания, за да се почувстваме живи. Точно както самите ние искаме това, така и кожата ни има нужда непрекъснато да се чувства жизнена, хидратирана и подхранена. Все пак тя е нашата бариера срещу външните условия, нашият първи допир със света.

r
Снимка: iStock

Затова имаме нужда от надежден и компактен помощник, който, независимо къде се намираме, да може да даде тази глътка свеж въздух на кожата ни. Nivea Creme e именно този герой - с леката си, но същевременно дълбоко подхранваща формула, той обгръща кожата ни, за да я дари с дълбока хидратация и дълготрайна защита. 

Този крем може да се превърне в част от всяко ваше приключение и пътуване навсякъде по света. Това е доказал ефективността си продукт, подходящ за цялото семейство. Осигурява на кожата ви цялостна защита като подсилва кожната бариера и омекотява и най-сухите и загрубели участъци. Идеален е за ежедневна употреба, винаги, когато почувствате, че имате нужда от него. 

Независимо дали сте на дълго семейно пътешествие, на планински преход или скачате с парашут - винаги можете да разчитате на успокояващите и хидратиращи свойства на Nivea Creme. Редица невероятни хора от различни точки по света вече са се доверили на този незаменим помощник в грижата за кожата. Смели, уникални, различни и търсещи, те правят това, което обичат, и сбъдват мечтите си, подкрепени от NIVEA. 

Един от тези хора е Зандил Ндлову, която е отдала живота си на свободното гмуркане. Тя разказва за пътя си към себеоткриването и счупването на своите лични бариери в поредицата на NIVEA "Премини отвъд границите си". Позната също като "Черната русалка", Зандил казва:

"Всяко гмуркане е красиво, но условията не са леки. Дехидратираш се и изгаряш от слънцето, кожата ти е суха, солена и напукана от морската вода.Така че след всяко гмуркане има значение как се грижиш за кожата си."

Снимка: NIVEA

Ако трябва да помислим по-философски, ние ще открием, че сме точно като кожата, която ни свързва със света. Външните условия неминуемо оставят своя отпечатък върху нас и затова имаме нужда от защитни сили, за да се справяме с всяка ситуация, която ни поднесе животът.

Позволете на Nivea Creme да бъде вашата защита и да ви вдъхнови да се грижите за кожата си, така че да изследвате свободно нови хоризонти и никога повече да не поставяте граници пред себе си!

Advertisement

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти