Юлиан Вергов и Ана Пападополу са сред звездите в новия български сериал „Отдел Издирване“

Отдел Издирване
Снимка: Красена Ангелова/NOVA

Нов български сериал в актуалния криминален жанр ще представи NOVA на зрителите си тази пролет. Оригиналната авторска продукция „Отдел Издирване“ е поредната крачка на медията в подкрепа на развитието на българското филмопроизводство. Премиерният сериал ще бъде сред акцентите в пролетния телевизионен сезон на NOVA, допълвайки разнообразието в атрактивната програма.

Интересен, заплетен и многопластов, сюжетът на сериала се завърта около мистериозно убийство, довело до трагедия с драматични последици в живота на инспектор Камен Петков и бившата му вече съпруга – старши комисар Ралица Петкова. В „Отдел Издирване“ зрителите ще видят още криминални случаи извън рамката, но ще бъдат засегнати важните темите за безусловната родителска обич, жестокостта, отмъщението, възмездието, прошката и алчността. Образите на героите ще бъдат магнетични, ярки и двусмислени, като ще провокират различни емоционални състояния у зрителите.

Отдел Издирване
Снимка: Красена Ангелова/NOVA

Зад продукцията стоят опитен екип от професионалисти и впечатляващ актьорски състав, в основата на който влизат едни от най-талантливите и успешни български актьори с редица роли в киното и театъра: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев и др. Към тях се присъединява и хърватската звезда Ива Михалич, участвала в първия сериал на HBO Европа, развиващ се в Хърватия и превърнал се в хит – „Успех“.

Сериалът е по идея на сценариста Александър Чобанов (по чиято идея е създаден успешния сериал „Дяволското гърло“). Режисьори на премиерния сериал са добре познатите с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров и Виктор Божинов. Музиката към серийния филм е специално създадена от Максим Ешкенази. Продуцент на „Отдел Издирване“ е Александър Христов.

Отдел Издирване
Снимка: NOVA

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти