От какво имаме нужда през лятото

От какво имаме нужда през лятото
Снимка: Thinkstock

Разбра се вече, че жените наистина обичат да харчат пари и когато могат го правят с удоволствие и замах.

След като така или иначе ще се дават пари, то поне нека е за нещо полезно. Предлагаме ви няколко идеи за удачни покупки, които ще ви свършат работа през лятото.

Слънчеви очила
Но не какви да е, а хубави и най-вече да имат защита. Това трябва да е обозначено със знака СЕ . За предпочитане е стъклата да са полимерни. Гледайте на качествените слънчеви очила като на инвестиция. Първо, че ще пазят очите ви, второ, че ще ви дадат комфорта да отидете до магазина без грим и без да се притеснявате от това.

Шал

Това е един от най-удобните, женствени, практични и красиви аксесоари. Вземете си голям, хубав шал, който ще може да вържете през кръста си и така да послужи като чудесна лятна одежда, с която да стигнете до плажа.

Голяма чанта тип торба

Тя ще се вписва по чудесен начин към по-неангажиращото ви лятно облекло и ще ви даде възможността да приберете всичко нужно в нея. Освен това подобен вид чанта отива както на джапанки, така и на обувки на висок ток.

Подходящ лосион

Става въпрос за лосион за след слънце. Всеки знае, че трябва да има подходяща слънцезащитна емулсия под ръка, за да избегне неприятни и болезнени изгаряния по кожата. Грижата за кожата след излагането на слънце обаче, е също толкова важна! Епидермисът има нужда от подхранване, овлажняване и успокояване, което може да му бъде осигурено именно от специално предназначените лосиони за след слънце. Избягвайте прекалено ароматиизраните кремове, тъй като те могат да раздразнят изгорялата от слънцето кожа.

Чехли

Те са удобни и задължителни за плажа. Нека краката ви си починат малко от обувките на висок ток

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти