Жените наистина харчат много за дрехи

Жените наистина харчат много за дрехи
Снимка: Thinkstock

Подозренията на мъжете, че жените наистина харчат много пари за дрехи и аксесоари се оказаха напълно основателни.

Според ново проучване дамите не могат да устоят на изкушенията по магазините и почти не минава седмица без те да си купят нещо ново.

Що се отнася до дрехите, според анкетата 41% от дамите сменят тоалета си два пъти на ден, поне пет пъти освежават грима си и се поглеждат минимум четири пъти в огледало.

14% от запитаните си признават, че имат скрити покупки от партньорите си и биха продължили да купуват дрехи и аксесоари тайно.

Най-интересното е, че въпреки че не спират да купуват дрехи, чанти и обувки, жените винаги ще кажат, че нямат какво да облекат и трябва да си вземат нещо.

Дори са склонни да изпаднат в депресия изправени пред гардероба си и убедени, че нищо в него не е подходящо за обличане през този ден.

Особено тежко е положението с момичетата до 25-30 години. Те са склонни да харчат всичките си излишни пари по магазините и да не спестят нищо.

По-зрелите дами не могат да си позволят този лукс само защото имат отговорности като семейство деца, евентуален заем или ипотека и трябва да дават средствата си за това, а не защото не им се иска да напрат един шопинг тур по магазините.

А вие, дами, какво ще кажете по въпрос? Мислите ли, че давате прекалено много пари за дрехи и обувки?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти