Създадено за Subway

Освежете се за лятото - 5 тренди съвета за незабравим сезон

Освежете се за лятото - 5 тренди съвета за незабравим сезон
Снимка: iStock/Getty Images

Може все още да не си личи, но лятото съвсем скоро ще настъпи и ако сме свикнали през май да се загряваме с чай, то идващите месеци обещават по-тъмна кожа, по-студени напитки и повече усмивки на лицата. Предлагаме ви след пролетното почистване да си направите лятно освежаване – нов аутфит, нов стил и нов начин на живот, който да ви зареди с енергия за всяка лятна авантюра, която предстои.

Снимка: iStock/Getty Images

Освежете козметичния си рафт, като добавите продукти с по-леки текстури, за предпочитане гелообразни и задължително включете слънцезащита в рутината си – веднага след нанасяне на хидратиращия продукт. Заменете аромата си с по-лек и ефирен. Особено модерни са тези с цитрусови нотки, кокосова вода и бергамот.

Снимка: iStock/Getty Images

Ако отдавна искате да направите промени в прическата, то сега е точният момент. Дали просто ще отрежете краищата, за да я съживите или ще си направите тренди „боб“ – решението е ваше. Имайте само едно наум – лятото и слънцето действат особено неблагоприятно върху косата и може тя да се накъса и изтощи.

Що се касае до летния гардероб, най-актуални за сезона са дългите и ефирни рокли в телесен или слънчев цвят като жълто и оранжево. Земните мотиви превземат летните колекции, както и плетената плажна мода и празрачните обемни чанти. При аксесоарите кокосовите елементи са горещият хит на сезона и може да ги видите под формата на бижута, украшения за чанта и колани.

Снимка: iStock/Getty Images

Кокосовите рингове намират приложение и в ленените рокли с гол гръб, така че да ви бъде едновременно прохладно и ще усещате елемент на екзотика, дори и да сте в градска среда. През лятото широкополата шапка в стил френска ривиера, както и слънчевите очила са абсолютен must-have и не бива да оставате без тях, ако искате да сте свежи и добре защитени от жаркото слънце. Освен това, шапката не е само необходимост, а е чудесен аксесоар към всяка рокля и плажна чанта. Уверяваме ви, че ще си носите този аутфит с удоволствие, като съчетавате практичното с приятното.

Разбира се, за да сте свежи и да имате енергия, трябва да промените и някои хранителни навици. За щастие, когато времето е твърде горещо, апетитът спада и е по-лесно да се „пази“ фигура. Наблягайте на сезонни плодове (поне ги има в изобилие), фрешове, смутита и леки салати. Приемайте повече фибри и витамини, за да може да издържите, както дългия ден на плажа, така и разходките и забавленията след тях. За да сте хидратирани и отвътре, увеличете приема на вода до минимум два литра на ден.

Като споменахме напитките, не може да не споделим, че ние асоциираме горещия сезон предимно с две напитки – ледено кафе и коктейл. Така де, като сме свежи, да сме свежи! Обожаваме леденото кафе на Subway С кокос Coconut Iced Coffee, защото има страхотен вкус, а когато го пием, усещаме прохладния бриз на морския бряг, който развява косите ни и ни зарежда с енергия. Кафето е сред любимите ни продукти в Subway и е чудесно допълнение към свежия сандвич и бисквитката. Както вече стана ясно, стане ли времето навън горещо, кодовата дума е кокос!

Снимка: Subway

Всеки, който е тествал този вкус ледено кафе в Subway, със сигурност ще бъде на седмото небе, когато разбере, че от април то отново с предлага във всички 24 обекта на Subway в страната. А  ако все още не сте го опитали, наистина не знаем какво чакате! Обичате лате? Няма проблем - напитката може да се приготви и под формата на Кокосово Лате. Ако и вие като нас обичате да пробвате постоянно нови неща, то може да разгледате всички сезонни кафета на Subway – със сигурност ще намерите не един любимец.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти