Осинови, не купувай! „Време за надежда“ за животни, търсещи своя нов дом

DogsAndCats
Снимка: DogsAndCats.bg

Платформата DogsAndCats.bg, част от медийната и технологична компания Нет Инфо, се включва в кампанията на водещите на Прогнозата за времето на NOVA „Време за надежда“. Освен в ефир, благородната кауза вече има свое специално място в интернет пространството, за да даде допълнителнa гласност на проблема и да помогне за увеличаване на броя на успешните осиновявания на бездомни животни.

Категорията на уебсайта ще събира на едно място историите и начините за осиновяване на кучетата в инициативата „Време за надежда“, които водещите на Прогнозата за времето представят всеки петък в централната емисия новини на NOVA. В нея ще може да бъде открита информация и за други кучета и котки, които търсят своя нов дом и грижовни стопани.

Целта на секцията е да се превърне в уютно онлайн място, където повече животни ще получат шанса да намерят своето ново любящо семейство. В сайта, който събира на едно място качествено и достоверно съдържание за всички настоящи и бъдещи собственици на кучета и котки, могат да бъдат намерени още истории за успешни осиновявания, както и полезна информация за бездомни животни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти