Създадено за Мебели Виденов

„Облечете“ спалнята си: наръчник за създаване на неустоима атмосфера у дома

„Облечете“ спалнята си: наръчник за създаване на неустоима атмосфера у дома
Снимка: Мебели Виденов

Жените знаят какво искат, колкото и да се опитват да ни вкарат в клише, което със сигурност е мит. Искаме да сме красиви, здрави, спокойни, с перфектно тяло, да пътуваме много и още много, много други хубави неща.

Запитвали ли сте се, обаче, коя е сред най-съществените предпоставки да имаме всички тези неща? Може и да ви учудим с отговора, но това е достатъчното и качествено прекарано време в…сън! Като деца не го ценим, а като големи понякога ни се иска да се шмугнем следобеда в меките чаршафи и да поспим блажено.

Истината е, че годишно прекарваме близо 3000 часа в леглото, така че е напълно логично мястото, на което спим, да е сладкият ни оазис, който ни презарежда за следващия ден.

Ако винаги сте искали да разберете как луксозните хотели правят спалните си да изглеждат толкова неустоими, истината е, че магията се крие в спалното бельо и в „ноу-хауто“ как да „облечем“ леглото. Великолепно свежо и привлекателно, изключително пухкаво и приказно изискано – всеки иска спалнята му да е място, където пристъпва с идеята за перфектно прекарана почивка.

Един от най-важните принципи на перфектната спалня е бельото, затова не бива да правите компромиси, що се касае до избора му. Инвестирайте в най-качественото спално бельо и завивка, които можете да си позволите, защото тези основни неща са „гардеробът“ на вашето легло, по същия начин, както възприемате и облеклото си – искате то да е модерно, красиво и качествено, нали?

За наша огромна радост, открихме колекция „Багри“ в Мебели Виденов, които са толкова цветни, жизнерадостни и различни, че веднага започваме да си мечтаем как слушаме любимата си музика, говорим си с часове с приятелки или се пъхваме блажено под завивките след хладния душ през летните жеги.

д
Снимка: Мебели Виденов

Например този комплект от 2 части предизвиква у нас емоции, свързани с морето, златистите води и безкрайното спокойствие, сякаш времето застива. Обожаваме не само цветовете на този комплект от колекция „Багри“ на Мебели Виденов, а и формата му, която наподобява слънце – предразполага ни към отдих. Този принт е подходящ особено много за спалня, обзаведена в бяло и е чудесен на всеки, който харесва пътешествията и морската шир.

Спалният комплект пасва малко повече на романтичните натури и тези, които предпочитат да вдишват чистия въздух в природата. Розово, зелено и синьо правят този шедьовър от колекция „Багри“ да изглежда като лятна поляна, върху която да се чувстваме сякаш сме на пикник. Принтът е подходящ за спалня, обзаведена в светли, пастелни розови, сини и зелени цветове. Любителите на този комплект се отличават с повече енергия и спортен дух.

ф
Снимка: Мебели Виденов

Шарки като тези са най-добрият избор за креативните хора – те имат нужда както от качествена почивка, така и от достатъчно енергия, т.е. „яркост“, за да могат лесно и бързо да реагират, когато им хрумне гениална идея. В този спален комплект от колекция „Багри“ на Мебели Виденов ще се припознаят тези с по-нестандартно мислене, за които това да „живеят в облаците“ не е нещо лошо, а необходимост, която ги кара лесно да постигат целите си и да сбъдват мечтите си.

Що се отнася за практичните хора с по-рационално мислене, имаме страхотно предложение. Много по-изчистен и по-класически комплект, въпреки че със сигурност не може да го наречем консервативен.

ф
Снимка: Мебели Виденов

Колекция „Багри“ от Мебели Виденов не е само за възрастни! Може да добавите щрихи красота и настроение и в детската стая с този комплект от 3 части. От мига, в който видяхме колекцията, се влюбихме в нея и всяка Edna от нас се припозна в различните принтове. Те не са само красиви, но и качествени – всички са изработени от ранфорс 100% памук, за да бъдат вашите сънища сладки и спокойни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти