Нумерологично гадаене: какво ви очаква през пролетта на 2023

Днес може и да не е най-слънчевият ден, но няма съмнение, че зимата не е вечна и ни очакват все по-топлите пролетни дни.

Което от своя страна ни подсети за едно нумерологично изчисление, което всеки може да направи.

За тези от вас, които не са запознати, нумерологията е наука за числата, която ви помага да предсказвате бъдещето и да предвиждате различни събития. Съществува много точно гадание на числа, което можете да използвате за началото на пролетта.

Нумерологичното гадаене, както и всяко друго гадаене, се основава на оценка на непостоянни променливи. При гадаенето с карти се разбъркват самите карти.

При нумерологичното гадаене е необходимо да вземете девет малки листчета хартия и да напишете на всяко от тях число между 1 и 9. Трябва да разбъркате тези листчета и да изберете едно от тях, без да гледате.

Изтегленото число трябва да се прибави към 3, 4 и 5, тъй като март, април и май имат такива поредни номера в календара. Ще ви трябват и цифрите на годината - 2, 0, 2, 3. Към резултата трябва да добавите и числото, съответстващо на първата буква от пълното ви име. Можете да го разберете с помощта на специалната таблица:

нумерология таблица
Снимка: edna.bg

Нека разгледаме един пример. Лицето с първата буква от името "Е" изтегли произволно число 8. Буквата "Е" съответства на числото 6. Като добавим числата от пролетните месеци, получаваме:

3+4+5+2+0+2+3+8+6=33. Събирайте числата, докато получите число между 1 и 9. 3+3=6. Оказва се, че числото в нашия пример е 6. Остава само да го разчетем, за да разберем бъдещето за пролетните месеци. След като и вие направите изчислението си, продължете в галерията.

Пролетно гадание: какво означава вашето число

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти