Любовна нумерология: какви са кармичните ви отношения според датите ви на раждане

любов природа двойка връзка
Снимка: iStock

Кармата е източен синоним на съдбата. Кармичните отношения са много по-чести, отколкото си мислите. Можете да ги идентифицирате и да разберете какво е тяхното предназначение по датите на раждане на влюбените.

Кармичната връзка предоставя на един или на двама души възможността да поправят миналите си грешки, дошли от предишен живот. Това е и възможност за решаване на някои вътрешни проблеми, свързани с кармата. Човек може да се сблъсква със същата ситуация отново и отново – докато проблемът не бъде решен така, както Вселената желае. Това е единственият начин да изчистите кармата си.

Изчисляване на кармичното число

За да разберете дали наистина сте се познавали в минали животи, трябва да направите определени изчисления. Резултатът е така нареченото кармично число. След това просто трябва да видите неговото значение.

За тези изчисления са ви необходими две дати на раждане – на мъжа и на жената. Да вземем например следните дати: 01/09/1986 и 23/04/1990. В първата стъпка от изчисленията просто събираме всички числа заедно: 1 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 6 + 2 + 3 + 0 + 4 + 1 + 9 + 9 + 0 = 62. Сега трябва отново да съберете цифрите на полученото число, за да получите число в диапазона от 1 до 9: 6 + 2 = 8. Това е числото на съдбата.

Разберете какво означава кармичното число на вашата връзка в галерията ни:

Какви са кармичните ви отношения според датите ви на раждане

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти