Новите абитуриенти: Цял клас се появи с народни носии за изпращането си!

Новите абитуриенти: Цял клас се появи с народни носии за изпращането си!
Снимка: netinfo

Запознайте се с XII а клас от от Езикова гимназия "Пейо Яворов", гр. Силистра. Тези лъчезарни деца се превърнаха в истинска Facebook сензация само за 24 часа, след като техни снимки от изпращането им преди абитуриентския бал бяха качени в страницата "Българи" в социалната мрежа.

За денонощие снимките им предизвикаха над 14 000 души да ги харесат, над 3300 да споделят кадрите, а стотици да изкажат поздравленията си за избора им на облекла, с които да отбележат завършването на средното си образование.

 
Публикувахте от Българи в 17 май 2017 г.

Класът всъщност привлича вниманието с това, че всички залагат не на пищни рокли за хиляди левове, нито на маркови костюми. Всички младежи са избрали български народни носии - пъстри, цветни, красиви, като самите деца.

С широки усмивки те позират пред фотообектива.

 
Публикувахте от Българи в 17 май 2017 г.

"Тези млади хора са достойни българи. Попътен вятър в живота ви, мили деца!", Прекрасни сте! Запазете българския дух в себе си! Гордейте се, че сте българи! И накъдето и да ви понесе живота, никога не забравяйте кои сте... горди наследници на един велик народ! Честито дипломиране!" и "Браво! Поздравления! Все повече деца обличат национална носия или нещо по скромно вместо скъпи тоалети! Това е чудесно!" са сред най-често срещаните коментари под снимките на учениците. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти