Новата реколта Zagorka REZERVA 2012 е вече тук

Така изглежда бутилката на Zagorka REZERVA 2012
Снимка: Zagorka

С дегустация сред приятната атмосфера на древните руини в хотел "Арена ди Сердика" бе представена новата реколта Zagorka REZERVA 2012. След успешното лансиране на лимитираната серия през 2011 г., Zagorka REZERVA 2012 отново ще ни очарова с характерния си наситен тъмногранатов цвят, кадифен вкус и фин боровинков аромат.

По време на събитието Белослава и Орлин Павлов изпълниха съвместната си песен "Всяка година по същото време".

Zagorka REZERVA бе представена за първи път през зимата на 2011 г. като новаторска напитка в България. През своя пилотен сезон на пазара тя спечели потребителско одобрение и златен медал за качество от 51-то издание на престижното изложение MONDE SELECTION.

"Zagorka RЕZERVA е иновация, която е истински пробив на българския пазар, тъй като е единствена по рода си в бирената категория. След успешния старт миналата година ние искаме и през този сезон да поднесем превъзходно вкусово изживяване за нашите консуматори", каза г-н Рууд ван ден Ейнден, изпълнителен директор на "Загорка" АД. "Радваме се, че вече можем да представим новата реколта Zagorka REZERVA 2012, която ще се превърне в перфектния завършек на предстоящите зимни вечери", допълни г-н Рууд ван ден Ейнден.

С новото издание на Zagorka REZERVA, "Загорка" АД затвърждава позицията си на един от лидерите в иновациите на пазара, като създава вкусове, специално разработени да задоволят предпочитанията на българските потребители. След лансирането на Zagorka FUSION, Zagorka REZERVA 2011 и 2012, компанията ще продължи да работи за разширяване на бирената категория в България.

Zagorka REZERVA 2012 е с умерена сладост на боровинкови нотки и послевкус на свежи горски плодове. Тя е с 6% алкохолно съдържание, слабогазирана и с мека пяна. Освен два вида хмел, в производството й са включени карамел и кафе малц. Zagorka REZERVA 2012 притежава лека стипчивост и добра прозрачност, с което се отличава от традиционните тъмни бири.

За да е пълно удоволствието от Zagorka REZERVA 2012, е препоръчително да се сервира в подходяща чаша на високо столче, охладена между 5 и 8 градуса.

Новата реколта Zagorka REZERVA 2012 ще бъде на пазара от 8 октомври. Напитката ще се продава в 0,5 л стъклена бутилка и 1 л PET. Потребителите могат да закупят Zagorka REZERVA 2012 в големите вериги магазини и супермаркети, както и във водещите ресторанти и заведения в страната.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти