Нов сериал в ефира на "Диема Фемили"

Част от актьорския състав на сериала "Опасна красота", чиято премиера е на 18 ноември (понеделник) от 20,00 ч. в ефира на "Диема Фемили"
Снимка: Диема Фемили

Една опасно красива млада жена ще обърка отношенията в едно обикновено семейство – тази история ще предложи най-новият премиерен сериал в ефира на Диема Фемили "Опасна красота".

Хитовата сага ще се завърти този понеделник, 18 ноември, и ще се излъчва всеки делничен ден от 20,00 ч. Поредицата разказва за семейството на Ахмет, който след смъртта на брат си, приема у дома своята племенница – красивата Муазес. В спокойното им до този момент ежедневие обаче тя предизвиква неочаквани и дълбоки промени. Синовете на Ахмет се срещат за първи път със своята братовчедка и веднага усещат, че тя внася живот и енергия в дома ми, а заедно с тях и неусетно привличане.

Единственият човек, който не харесва Муазес, е консервативната и властна съпруга на единия брат, която бързо усеща заплаха в лицето на младата жена и нейната опасна красота. Поредицата е по едноименния роман на Нахит Сърръ Йорик, а в актьорския състав зрителите ще видят Мурат Хан, Гизем Караджа, Седа Акман, Мехмет Джан Минджинозлу, Шенджан Гюлерюз и други.

Опасна ще бъде и новата категория в кампанията на "Диема Фемили" "Фамилията решава" следващата седмица, когато най-накрая своето признание ще получат лошите. Категорията, за която зрителите ще могат да гласуват, е именно "Най-запомнящ се отрицателен персонаж".

Случайно или не, номинирани тук са три жени – Ферхунде от "Листопад" (Дениз Чакър), Нурсел от "Любов назаем" (Башак Оксал) и Еда от "1001 нощ" (Джанан Ергюдер).

Интересното около тях е, че образът на "лошите" продължава да ги преследва дълго след края на поредиците, в които участват. Такъв е примерът с Дениз Чакър, която и до днес турските медии наричат "злата Ферхунде". Не особено положителна бе тази година за актрисата и в личен план. След тригодишна връзка тя се раздели с любимия си Ибрахим Челиккол, от когото преди две години в Париж получи годежен пръстен. Именно докато правеха планове за сватба, тя разбра за негова изневяра. Въпреки лошия край обаче в момента и за двамата се говори, че вече имат нови партньори. Турските медии дори приписват на Дениз връзка с известния поппевец Мурат Далкълъч.

* Коя от трите дами ще се окаже най-обичаната и запомняща се лоша героиня, ще определят зрителите, като гласуват на "Фейсбук" страницата на "Диема Фемили" от 18 до 22 ноември.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти