Най-противоречивите корици на списания от последните години

Една от новите класации на Top of The Tops е посветена на скандални корици, които предизвикаха широк отзвук с появата си през последните години. Кои са те, прочетете в следващите редове и вижте във видеото.

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Половото равенство е доста обсъждано през последната една година. Това обаче не означава, че щом сме равни, трябва да се обличаме еднакво. Списание Vogue направи именно тази грешка, снимайки модела и певеца с почти едни и същи дрехи. Редакторите на списанието се извиниха, като съобщиха, че изобщо не са имали това намерение.

Елън Дедженерис

Преди 21 години една от най-известните телевизионни водещи заяви открито хомосексуалната си ориентация, а това отначало не се отрази добре на телевизионната ѝ кариера. Тя първо направи изявление по време на собственото си шоу, което не се хареса на собствениците на телевизия ABC заради възрастово ограничение, което се налага да слагат при всеки епизод. След това актрисата разкри ориентацията си и в списание Time, а това доведе до загуба на средства за предаването.

Кендъл Дженър

През последните 12 месеца Кендъл Дженър имаше доста проблеми заради скандалните реклами или корици, за които позира. Една от тях е фотосесията за индийското издание на  списание Vogue. Според някои потребители на социалните мрежи изборът е неподходящ, защото индийките са толкова много на брой и достатъчно красиви, за да бъде поканен международен модел. Други се разсърдиха, че Кендъл не публикува корицата в Instagram профила си, следователно проектът не е от значение за Дженър.

Фотошоп провал

Холивудското издание на списание Vanity Fair през 2018 г. се оказа пълен провал. Опра се появи с три ръце, а Рийз Уидърспун - с три крака, но двете звезди реагираха с насмешка на грешката. Рийз написа в Туитър: „Е, предполагам, вече всички знаете, че имам  три крака. Надявам все все пак да ме приемете такава каквато съм“, а Опра отговори: „Приемам трите ти крака, защото знам, че ще приемеш трите ми ръце.“

Ким Кардашиян като първата дама

Заедно с дъщеря си Норд Уест тя позира за списание Interview, облечена и гримирана като Джаки Кенеди. Концепцията обаче далеч не се хареса на читателите - според тях сравнението на риалити звездата с първата дама е некоректно. Един от потребителите на Twitter дори написа: „Джаки би се обърнала в гроба.“

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти