"Най-доброто в теб" - разтърсваща история за това, което се случва след щастливия край

"Най-доброто в теб" - разтърсваща история за това, което се случва след щастливия край
Снимка: netinfo

“Най-доброто в теб” е най-новият роман на Колийн Хувър. С него тя прави рязък завой от обичайните си сюжети. Обикновено проследява пътя на двама души до така желания щастлив край, но сега авторката е решила да покаже какво се случва след него.

„Проблемът е, че не е задължително любовта и щастието да вървят заедно. Едното може да съществува без другото.“

Kуин и Греъм се срещат при необичайни обстоятелства, а искрата на привличането пламва мигновено. Любовта им избуява и разцъфва, но дали е достатъчно издръжлива? Години по-късно, когато животът е поставил пред тях неочакван проблем, двамата са се отдалечили, а пропастта помежду им продължава да расте. Съвършената им любов е подложена на изпитание от несъвършения им брак.

Спомените, грешките и тайните, които са натрупали през годините, са на път да ги разделят. Едничкото, което е в състояние да спаси брака им, е същото, което би могло да направи разрива му непоправим.

Снимка: netinfo

В какво се превръща любовта, когато е позагубила блясъка на новостта си, когато и двамата сте свикнали един с друг и сте забравили някогашните обещания и силата на чувствата си?

Възможно ли е една огромна любов със съвършено начало да оцелее цял един живот между двама несъвършени хора?

Колийн Хувър публикува първия си роман през януари 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика. Три поредни години (през 2015 г., 2016 г. и 2017 г.) нейни книги печелят първо място в категория „Романтика“ на Goodreads Choice Awards.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти