Създадено за NIVEA

Моята Gen Z кожа

Моята Gen Z кожа
Снимка: Личен архив

Казвам се Памела и съм пътешественик по душа, почитател на хубавите книги и представител на поколението Gen Z.

Като представител на Gen Z искам винаги да съм в крак с иновациите и технологиите, а като всяко младо момиче, отказвам да правя компромиси със себе си и външния си вид.

Технологиите и социалните мрежи са голяма част от ежедневието ми, тъй като ми дават достъп до много нова информация, трикове и съвети за грижа за здравето и външния ни вид.

Самата аз намирам кожата за един от най-важните елементи на моята външност и смятам,  че навременната и ранна грижа може да ни помогне да се насладим на по-сияйна и свежа кожа както на лицето, така и на тялото. Като всяко едно нещо, тя също има нужда от грижа, за да е здрава и красива.

Снимка: Личен архив

Изграждането на правилната рутина предотвратява проблемната кожа и запазва здравия ѝ вид години наред. Моята рутина се състои от две прости стъпки - почистване на кожата на лицето и нанасяне на хидратиращ крем. Бързо, лесно и предостатъчно. Никога не пренебрегвам и тялото си, особено през лятото, когато слънчевите лъчи и летният бриз изсушават кожата ми и я дехидратират. Винаги съм била в търсене на подходящите продукти, които да се абсорбират бързо и да съдържат лека текстура, която да не утежнява.

Снимка: NIVEA

Моето най-голямо откритие това лято е кремът NIVEA Soft за лице и тяло, който e точно това - лек, свеж и хидратиращ – всичко, от което кожата ми има нужда. С богатата си формула, подходяща за всеки тип кожа, кремът оставя ободряващо усещане и мекота. А съставките – те са просто страхотни.

Една от основните съставки на продукта е Витамин Е, известен със своите хидратиращи и овлажняващи свойства. Витаминът е антиоксидант, който предпазва кожата от увреждане и помага за укрепване на естествената ѝ бариера.

Впечатляващо е и съдържанието на мaсло от жожоба, естествено средство за подхранване и дълбоко овлажняване на кожата. Употребата на маслото от жожоба спомага за възстановяване на естествения баланс на влагата на кожата, като я прави мека, еластична и подхранена.

Снимка: NIVEA

Като представител на Gen Z винаги търся удобствата и няма как да не отбележа и практичната опаковка, която ми позволява да държа крема NIVEA Soft, винаги под ръка.

Ежедневната грижа за кожата на лицето и тялото ни не се отнася само до външния вид, а до цялостното ѝ благосъстояние. Така че нека превърнем грижата за себе си в приоритет и да прегърнем ползите, които ни дава.

Снимка: Личен архив

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти