Любовниците са разкрити, нови изпитания за всички

Любовниците са разкрити, нови изпитания за всички
Снимка: netinfo

Тази седмица ще станем свидетели на три изключително емоционални епизода на„Откраднат живот". Дългоочаквани разкрития и тежките последствия от тях ще са основното, което ще занимава героите.

След като и двамата преживяха душевни катарзиси под една или друга форма, Биляна и Александър се сближиха повече от всякога. Тази седмица ще видим как двамата влюбени взимат решение да послушат сърцата си, а Биляна най-после събира смелост да каже на Калин за любовта си към д-р Василев.

Как г-р Генадиев ще посрещне това тежко признание и какви ще са последствията от него, предстои да разберем.

След признанието пластовете на взаимоотношенията ще се разместят до такава степен, че нищо в болница „Свети Кирил" повече няма да бъде същото. Единственият човек, който ще подкрепи Биляна в този труден момент ще бъде баща ѝ - проф. Захариев.

Самият той ще се чувства напълно различен човек, заради специализантката си д-р Стилянова, а това увлечение ще го накара отново да настоява да стане съдружник в бизнеса на съпругата си и проф. Генадиев.

Шокът безспорно ще бъде най-голям за Калин, Наталия и Виолета Захариева. Майката на Биляна ще се почувства напълно предадена от дъщеря си, а това усещане ще стане още по-силно, когато разбере, че Галя не е поредното увлечение на съпруга ѝ.

Калин и Наталия ще изпаднат в дълбока депресия, но младата пиарка ще се изправи и пред друга сянка от миналото си, която ще заплаши да разкрие дълго пазена тайна за нея.

Очакват ни три епизода, изпълнени с много сълзи, тежки признания и разкрития.

Как ще реагира семейството на Калин, когато научи за тайната връзка между Биляна и Александър и как те ще продължат работа на мястото, което ще се превърне в истински кошмар за тях, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова.

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

Какво се случи в последния епизод на сериала можете да видите тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти