Котето Ранджи е първият Catfluencerbg

Котето Ранджи е първият Catfluencerbg
Снимка: CatfluencerBG

Вчера вечер стана ясно коя е първата котка инфлуенсър на България – котаракът Ранджи (@randji_cat).  След оспорвано състезание между 100 решени да победят котки и 3 седмици усилена работа, в които всички те изпълняваха „инфлуенсърските“ предизвикателства, поставени им от Purina ONE, дойде време една от тях да се окичи с титлата.

6-членно жури селектира 15 финалисти, които усилено се бориха за любовта на феновете на страницата на CatfluencerBG в Instagram. Битката беше ожесточена и предизвика някои котки да покажат нокти, реализирайки дори котешки разследвания за автентичност. На финала най-много лайкове събра Котето Кая (@koteto_kaya), която обаче реши да поеме по собствен път и предаде щафетата на Ранджи. А за духовития котарак, тепърва предстоят интересни и вълнуващи активности като първата професионална котка инфлуенсър.

Най-важната мисия, на която Ранджи става посланик, е мисията на Purina ONE  - да намери повече домове за котките, нямали неговия късмет в живота. Освен това, духовитият котарак ще може по своя типичен начин, да информира хората и така да създаде по-висока култура на осведоменост, когато става дума за осиновяване на котки. Не всеки е запознат и не всеки е наясно със съдбата на изоставените животни. Тук е и ролята на Ранджи, който ще използва силата на гласа си, за да направи още повече хора, съпричастни на мисията.

Снимка: CatfluencerBG

Благородната кауза на Purina ONE и Ранджи е подкрепена и от Animal Rescue Sofia, които осигуряват огромна подкрепа и също дават още една различна и професионална гледна точка към проблема. Партньорството с тях продължава линията която Purina следва от години в работата им за повишаване културата на осиновяване. Това съвместно партньорство дава възможност на Animal Rescue Sofia,  да поставят силен акцент върху каузата, помагайки качествено на още повече бездомни котки. 

Във всички тези инициативи участва и неизменно Ранджи, който показва нагледно, че това да си инфлуенсър не е просто случаен етикет. Званието носи в себе си заряд и енергия, дава възможност на този, който го носи, да помага, а гласът му да има значение. Ако и ти смяташ, че това е така, можеш да следиш всички приключения на котаракът Ранджи в Instagram.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти