Кошмари за Сандра Бълок, скандали за Натали Портман и сълзи за Лейди Гага (Плейлистът на Edna №16)

Сандра Бълок
Снимка: Getty

Деница Димитрова

За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните парчета и трейлъри от изминалата седмица, на които си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Неочакван дует

Саундтракът на мюзикъла „Най-великият шоумен“, излязъл в края на 2017 г., ще бъде издаден отново, но не в изпълнение на актьорите от филма, а на отбор музикални изпълнители. Сред тях е и Пинк, а за записа в студиото тя беше придружена от дъщеря си Уилоу, която се справя доста добре с песента “A Million Dreams”. Включването ѝ пред микрофон е в началото на клипа, но пред камерата я виждаме до края на видеото.

„Оскари“, моля

Пробвайте да сдържите сълзи след като пуснете този клип – ако успеете, пишете ми как го правите, защото аз все не успявам. “Never Love Again” е може би най-силното парче от саундтрака на „Роди се звезда“, което Лейди Гага изпълнява на живо във филма. Лентата вече е в кината и не бива да я пропускате по ред причини – вълнуващата история, настръхващата музика и сълзите, които с удоволствие ще пролеете.

Полет в черно-бяло

Нежната музикална вълна продължава, но на български език. Красивата „Птица“ на Веси Бонева е по нейн текст, а за музиката отново помага Светлин Къслев. Тандемът продължава да ни поднася порции качествена поп музика, която е видима сякаш от птичи поглед – не я срещаме често на фона на останалото по телевизия и радио, но когато попаднем на нея, политаме.

КИНО

Скандал по ноти

Ако Черния лебед на Натали Портман се прероди в поп звезда, то би изглеждал така. Във “Vox Lux” ще гледаме актрисата като ексцентричната певица Селест, която печели слава около трагедия в детството си, а сега трябва да се справя със скандалите около своята кариера. За да помага, там е Джъд Лоу като мениджъра ѝ и Рафи Касиди в ролята на младата Селест, а по-късно и на нейната дъщеря.

Кошмари на сляпо

Когато мистериозна сила материализира най-големите страхове на хората, всички, засегнати от нея, ги чака смърт. Това кара Сандра Бълок като Малъри в "Bird Box" да търси спасение заедно с децата си към единственото далечно място, което изглежда безопасно. За да се предпазят от опасностите по пътя обаче, тримата не бива да свалят превръзките от очите си. Дали ще успят, предстои да разберем пo Netflix в края на годината.

Отмъщението се сервира студено

Лиъм Нийсън не се уморява да играе човека, винаги готов за отмъщение, когато става въпрос за семейството му. В “Cold Pursuit” той е шофьор на снегорин, който отказва да повярва, че синът му е починал от свръхдоза, и тръгва по следите на шепа гангстери. Тогава Нелс е на път да се превърне в нещо повече от Гражданин на годината, за какъвто преди това е обявен.

ОЩЕ

Баща и син

Матео Бочели е на 21 години и вече си личи, че е наследил гласа на баща си. Двамата изпълняват заедно дуетното си парче “Fall On Me”, което е част от новия албум на Андреа Бочели “Si” и ще прозвучи във филма „Лешникотрошачката и Четирите кралства“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти