Създадено за Huawei

Когато на едно място се съберат трима гримьори, един фотограф и Huawei P50 Pro, стават чудеса

huawei
Снимка: Личен архив / Коко Кръстев, Huawei P50 Pro

Скъпи читателки, екипът ни приема като лична кауза да ви напомня всеки ден колко е важно да изразявате себе си. Убедeни сме, че всички вие носите неподражаема красота и вдъхновение, които си заслужават да бъдат показвани. И не просто да бъдат показани, а да бъдат показани без компромис с качеството и без творчески ограничения. 

Нашите смартфони са нашият инструмент за общуване със света. Те еволюираха от тежки джаджи, които правеха пикселизирани снимки с ниско качество, до устройства за заснемане на корици на списания. Вярвате или не, още преди 5 години Elle, Vogue и Time започват да използват смартфони в своите фотосесии. А резултатът е впечатляващ и по нищо не отстъпва на морално остарелите традиционни подходи!

Е, ако тези световни имена могат да покрият стандартите си само с един смартфон, какво е нашето извинение?

На горната снимка ви показваме какъв кадър можете да постигнете само с помощта на с помощта на P50 Pro и естествена светлина.

Този момент уловихме със собствените си очи и смартфони по време на специално събитие преди броени дни, за което с вълнение ще ви разкажем днес. Фотографът Коко Кръстев ни допусна в своя творчески дом и събра на едно място журналисти, модели и трима безупречни професионалисти – Елиза Попова, Алина Манева и Георги Русев.

И така започна магията. Пред нас се разкри целият творчески потенциал на най-успешните гримьори у нас, а ние от своя страна се престрашихме да им зададем няколко въпроса за красотата и себеизразяването.

huawei
Снимка: Личен архив / Коко Кръстев, Huawei P50 Pro

Докато Елиза Попова създаваше това произведение на изкуството, ние се замислихме: „Този ярък и ексцентричен цвят подхожда на един 20-годишен модел, но дали е уместен избор за дами в по-напреднала възраст и с видими кожни несъвършенства?“

„Много зависи. Има жени, които не биха се чувствали комфортно с такъв грим, но я си представете прекрасната Вивиан Уестууд без емблематичните за нея крещящи нюанси!“, отговори ни с увмивка тя. 

Е, напълно съгласни сме! И след края на събитието вече бяхме твърдо решени да си купим цикламена очна линия.  

huawei
Снимка: Личен архив / Коко Кръстев, Huawei P50 Pro

Атмосферата в студиото провокира дори самият Георги Русев да излезе от зоната си на комфорт с визията, която виждате на горния колаж: „Заиграх се с кристали, които да придадат още повече блясък и търсеното от мен огънче в излъчването. Визията е чиста и същевременно въздействаща, като тази на самия P50 Pocket.“

Докато гримираше своя модел, лицето ѝ бе осветено от ярки слъчеви лъчи, а това ни провокира да го попитаме: „За какво трябва да внимаваме, ако се гримираме за топъл и слънчев ден като този и трябва да застанем пред камера на открито?“

„Препоръчвам ви да използвате продукти със средно и леко покритие. Заложете на по-естествените нюанси. Непременно се гримирайте на естествена светлина, защото гримът, създаден под изкуствено осветление, със сигурност няма да изглежда по същия начин навън“, заяви Георги. Благодарим за съвета! 

huawei
Снимка: Личен архив / Коко Кръстев, Huawei P50 Pro

Ах, тази Алина Манова! Това, което тя създаде в рамките на събитието, не е просто грим, а спиращо дъха съвременно изкуство.

„Не обичам да говоря за тенденции. Те са интересни, но за мен е важно да имаш идея и да я изразиш по начин, който е твой, който ти отива. Бъдете смели, включително в това да следвате себе си, да заявите своята индивидуалност, със стила, грима, аксесоарите, с всичко, с което разкривате самите вас пред света“, сподели ни тя, докато ловко и съвсем естествено вплиташе слушалките с кейс във формата на червило и категорично червен цвят – Huawei FreeBuds Lipstick. 

HUAWEI
Снимка: HUAWEI

Освен че се насладихме на творчеството на трима от най-добрите гримьори у нас, отнесохме със себе си и ценна храна за размисъл – гримът отдавна не е само за разкрасяване и прикриване на несъвършенствата, с него можем да подчертаем индивидуалността си и настроението си, да заявим позицията си. 

А за да изразим всичко това, разбира се, ни трябват подходящи инструменти. Както виждате на снимките, именно с новия сгъваем Huawei P50 Pocket няма да се налага да правим компромиси с качеството и най-после ще можем се покажем на света точно такива, каквито сме, да изразим точно това, което искаме, и то така, че целият свят да ни чуе!

#OpenForMoreForYou

Кой подход и стил ви допада най-много? Можете да го споделите в Instagram инициативата на Huawei Mobile, не за да определим най-добрия грим, защото красотата е емоция, а не състезание, а за да имате шанс да спечелите една професионална грим сесия при Елица, Георги или Алина.

Три ваучера за грим очакват коментарите ви под снимките, заснети лично от модния фотограф Костадин Кръстев-Коко, чието студио бе и домакин на цветната експлозия #OpenForMoreBeauty.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти