Създадено за Next Level

Кое е новото любимо място за спорт в центъра на София?

Кое е новото любимо място за спорт в центъра на София?
Снимка: Envato

Ако живееш в централната част на София - кв. Оборище и околните, от 27 март можеш да се насладиш на иновативна и просторна фитнес зала с обща площ около 1 000 кв.м, оборудвана с първокласни уреди от TechnoGym.  

Next Level Заимов отваря врати с посланието ”Още по-близо до теб!” на ул. Тракия №2, точно до парк Заимов. 

С настъпването на пролетта все повече започва да звъни онази камбанка в главите ни, която напомня, че скоро ще облечем банските. И разбира се, като всички жени и ние си задаваме въпроса дали изглеждаме достатъчно добре. За да превърнем несигурността в утвърдителен отговор, вече сме готови да се запътим към Next Level Заимов.  

Снимка: Next Level

Освен с удобната си локация, новият фитнес ни изненадва с увлекателни и ефективни групови занимания. Част от тренировките в залата са по ексклузивната за Next Level програма Les Mills, разработена от и за атлети - с мотивираща музика и резултати, които си личат. За традиционалистките сред нас на разположение са йога, пилатес и кондиционни тренировки, както и хитовата в другите 8 Next Level зали в София - Booty тренировка. С нейна помощ долнището на банския ти ще изглежда повече от добре върху теб. 

Ако пък си привърженичка на релакса през уикенда, но не искаш да излизаш от града, в новия клуб близо до теб ще можеш да се насладиш на спа зона със сауна. Релакс зоната с библиотека, от своя страна, ще ти позволи да поработиш и отдъхнеш преди или след тренировка и отговаря отлично на нуждите на активния ти начин на живот.  

Next Level Заимов ще работи без почивен ден от 6:30 до 23:00 ч., което го прави прекрасен за тренировка преди или след работа, а защо не и след като заспят децата. Протеиновият бар на клуба ще предлага освежаващи и питателни напитки и барчета, тъй като здравословният хранителен режим е неразривна част от добрата тренировка.  

Снимка: iStock/Getty Images

Ако си нова във фитнеса, Next Level Заимов ще те приветства като място за забавление и създаване на нови приятелства. Мисията на веригата е да осигурява пространства, отворени за хора с всякакво ниво на физическа подготовка, където да можеш да стартираш своя активен начин на живот без притеснения. За компанията фитнесът е преживяване, което не само подобрява физическата форма, но и менталното здраве, самоувереността и положителното осъзнато приемане на себе си. 

Опитай и дигиталното приложение Next Level Fitness App, което ти позволява бързо и лесно да закупиш или актуализираш своя абонамент, да отбележиш прогреса си, да достъпиш клубовете или да запазиш своето място за групово занимание в графика. Next Level Заимов, както и другите зали от веригата, могат да бъдат посещавани с клубен абонамент или с MultiSport карта. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти