Какво ще бъде времето в новогодишната нощ

Валежите продължават до четвъртък в ранния следобед. По-късно в часовете до вечерта ще спре да вали почти навсякъде. С падането на температурите през нощта и до обяд дъждът ще преминава в тежък, мокър сняг в западните и централните част на Северна България. Ще се натрупа крехка снежна покривка, която обаче в следващите дни бързо ще се стопи, предаде Николай Василковски пред NOVA

Температурите в ранните часове в четвъртък ще бъдат от 0 до 5-6 градуса, следобед - между 2 и 8 градуса.

В планините ще вали в четвъртък. В по-ниските райони се очаква дъжд, а по високото - сняг. Очаква се нова снежна покривка до 15-20 сантиметра. В комбинация със силния вятър са възможни навявания и преспи. Усложнения с по-голяма вероятност са възможни по старопланинските проходи, където снеговалежите ще са по-интензивни в определени моменти. Температурите в планината ще са между 3 градуса в ниските масиви до минус 3 по високите части.

Последният ден на 2021 година ще е без валежи и с разкъсана облачност, в много райони - до слънчево време. Ще започне бързо затопляне. В западните части на Дунавската равнина и в Тракия термометрите ще гонят 12-15 градуса.

Новогодишната нощ ще е свежа и топла, с повече облаци на изток. В първия ден на януари има условия за слаби превалявания, но облачността ще се разкъсва и слънцето ще е по-щедро. Температурите в топлата част на деня ще бъдат между 10 и 16-17 градуса.

ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022 на Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти