Създадено за Gift Come True

Какво да подариш на хора, които си имат всичко?

д
Снимка: Shutterstock

Обзема ли ви едно тихо безпокойство, че отново идва Коледа и отново трябва да измисляте подаръци на близките си, на които сякаш сте подарили всичко след толкова Коледи заедно?

Да, познаваме това чувство. То се появява и когато трябва да се подаряват подаръци на хора, които си имат всичко и освен да подарите нещо излишно, друго като че ли не ви остава като вариант.

Много молим, не унивайте! И не се примирявайте с посредствени подаръци. Просто продължете да четете, защото сме събрали куп интересни идеи за подаръци-преживявания.

Не е нужно вие сами да се опитвате да измисляте нестандартни предложения, пътешествия или да търсите под дърво и камък събития. На Gift Come True са събрани 500+ какви ли не предложения за всяка възраст и човек, като ние определено харесахме следните:

Идея за коледен подарък за майка

Знаете ли защо майките се оплакват толкова много от готвенето? Проблемът не е в самото готвене, а в непосилната задача да измисляш нови и нови ястия всеки обед и вечер в продължение на десетилетия. Облекчете най-важната жена в живота си, като й подарите готварски курс, на който ще се запознае с нови, свежи и вкусни ястия. Ще се почувства като истински шеф!

д
Снимка: Shutterstock

А ако не искате изобщо тя да се доближава до печката след празниците, имаме контра-предложение: Презареждане в един от най-модерните спа-центрове в България. Оставете я да се наслади 3 часа на пълен релакс в термалната зона, а за да е напълно щастлива, отидете заедно :) Споделените емоции остават спомени завинаги.

Идея за коледен подарък за бащи и братя

Порасналите момчета, пардон, татковци и братя, няма как да не се зарадват на приключенско преживяване, от което да излязат истории за разказване по семейни събирания за години напред.

Едно такова преживяване от Gift Come True определено е полет с акробатичен самолет, подходящ за луди глави и любители на адреналина.

d
Снимка: Gift Come True

Ако таткото или баткото, за които мислите, НЕ СА такъв тип, не е нужно да ги карате да прекрачват границите на страха си, защото все пак искаме положителни спомени от подаръка, нали. За наслаждаващите се кротко на живота бащи, братя и изобщо мъже, ваучер за подарък - дегустация с личен сомелиер ще е преживяване за всички сетива.

Идеи за подаръци на сестри и приятелки

Сродните души, които пристигат често под формата на сестри и приятелки в живота ни, имат нужда от много гушкане, внимание и глезене, защото в най-трудните моменти са винаги до нас. Защо да не им се отблагодарим с тайно пътуване до ексклузивен СПА–център някъде в страната? Дестинацията остава тайна до деня на отпътуването, което намираме за наистина много вълнуващо!

Дори да не е цяло пътуване, един хубав масаж или спа-ден са най-сладкият начин да кажеш “обичам те, благодаря ти, честита Коледа”!

д
Снимка: Shutterstock

Идеи за подаръци за баба и дядо

А за най-милите, най-свидните, най-незаменимите баба и дядо на света имаме две идеи - едната е фотосесия за тях и всичките им внуци, защото обикновено баба и дядо просто получават снимки от по-младите членове на семейството, но рядко участват в тях. А да отидеш на фотосесия в студио с професионален фотограф и осветление, е вълнуващо преживяване без значение на каква възраст си.

Другата интересна и нестандартна идея за подарък за баба и дядо е терапия в солна стая. Те сами едва ли биха се сетили да се погрижат за себе си по този начин, а ползите от солната стая са не една и две.

Е, успокоихте ли се, че има какво да се подари дори на хора, които си имат всичко?

И още добри новини от Gift Come True: ваучерите на платформата са валидни цяла година, могат да се заменят, ако не нацелите точното попадение, а за най-несигурните се предлага и вариант за гифт карта, с която получателят си избира сам подаръка – преживяване… А споменахме ли красивата опаковка, с която спестявате допълнителните подаръчни пликчета и хартии?

Освен всичко по-горе, през декември Gift Come True подаряват на подаряващите!

В периода от 1 декември – 31 декември всеки, закупил ваучер от Gift Come True, има шанс да спечели 1 от 10 Gift Come True гифт карти, всяка на сътветната стойност на поръчката на спечелилия. Пълните условия на играта можете да разгледате тук.

д
Снимка: Gift Come True

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти