Как живее днес детето, което разплака целия свят

Как живее днес детето, което разплака целия свят
Снимка: netinfo

В края на януари миналата година целият свят бе разтърсен от една снимка, която обиколи земното кълбо за броени часове, а смразяващата история зад нея просълзи хиляди хора.

Тогава доброволка от Дания, отишла на мисия в Нигерия, откри на улицата малко момченце на ръба на смъртта. Моментът на срещата бе уловен от фотограф, а образът на болезнено слабото дете, отпиващо жадно глътка вода от ръцете на жената.

Когато сърцето на баща ти бие в тялото на друг човек

Само година по-късно момченцето вече се е възстановило напълно и тръгва на училище, а новите му снимки ще ви накарат отново да се просълзите, но този път от радост.

Снимка: netinfo

Аня Ловен е дамата, която откри малкия Хоуп преди година. Той бил оставен да умре от глад от собствените си родители, защото бил набеден във “вещерство”.

Често в някои нигерийски племена такива деца биват пребивани до смърт от родителите си или се оставят сами на улицата, докато не умрат от глад или болест. Аня и още много доброволци като нея се борят срещу тези варварски практики.

Защо тази жена отиде на меден месец без съпруга си?

Само след година добри грижи и любов, Хоуп вече е съвсем различно момченце. Той живее в сиропиталище с още деца, изоставени като него и там получава всичко, от което се нуждае.

Снимка: netinfo

В галерията ни ще откриете снимки от новия живот на Хоуп и ще видите как изглежда той днес.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти